Hatay'ın Suriye sınırı kırsalında nesli tükenmek üzere olan 2'si yetişkin 6 çizgili sırtlan görüntülendi.
İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın doğusundaki Kuzey Ağvar bölgesinde aralarında Anadolu Ajansı (AA) kameramanının da olduğu 7 Filistinli gazeteci ile insan hakları alanı
Ankara Emniyet Müdürlüğü, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında iddialara ilişkin açıklama yaptı: İl Emniyet Müdürlüğümüzde göz
Somali'nin başkenti Mogadişu'da aracına bomba yerleştirilen bir Türk mühendis yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Karabük’te, iki sitenin bahçesinde su kaçağı nedeniyle olduğu tahmin edilen çökme yaşandı, yolda ise yaklaşık 30 metre uzunluğunda çatlak oluştu. Belediye ekipleri olaya su kaçağın
İsrail, mart ve nisanda işgal altındaki Batı Şeria ile Doğu Kudüs'te düzenlediği operasyonlarla aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu 905 Filistinliyi gözaltına aldı.
Musul'un Sincar ilçesindeki Peşmerge komutanlarından Şeşo, 'Hanesor, PKK'nın Irak-Suriye hattındaki en büyük karargahlarından biri. PKK'nın kararları Kandil'den sonra Hanesor'da veriliyor.
Irak ve Kuveyt, iki ülke arasındaki mevcut tek kara sınır kapısı olan ‘Safvan’ın altyapısının yeniden inşa edilmesine karar verdi. Kuveyt ve Irak arasındaki ilişkiler, Irak'ın devrik
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in Savunma Danışmanı İvan Aparşin, yeni yönetimin Rusya politikasının ne yönde olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in gözaltında tutulduğu sürede milletvekilleri tarafından ziyaret edildiği iddialarını yalanladı.
Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abd
Aydınlık gazetesi yazarı Mehmet Yuva, Beşar Esed'in 'Suriye çıkarlarına uygunsa ve egemenliğine helal gelmeyecekse Erdoğan ile de görüşülebilir' dediğini aktardı.
Paraguay Dışişleri Bakanı Luis Alberto Castiglioni, Türkiye'nin, kendi açılarından bölgeye ve diğer çevre ülkelere açılan bir giriş kapısı niteliğinde olduğunu belirterek, 'Türkiye
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun koalisyon hükümetini kurmak için Cumhurbaşkanı Rivlin'den ek süre isteyeceği duyuruldu.
Beşşar Esed rejimi güçleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde ateşkes gözlem misyonu için kurduğu noktanın yakınına topçu saldırısı düzenledi.