İç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyelilerin, terör örgütlerinden temizlenen bölgelere dönüşü sürüyor.
İş dünyası temsilcileri, Yunanistan Başbakanı Çipras'ın yarın gerçekleştireceği Türkiye ziyaretinin, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticaret hacmine katkı sunmasını bekliyor.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, 'Hükümet, siyasi güçlerden oluşuyor ve biz de Hizbullah olarak bu oluşumun bir parçasıyız.' dedi.
Suudi Arabistan ve BAE'nin, ABD'den satın aldığı silah ve araçları El Kaide bağlantılı gruplar dahil birçok grup ve kabileye verdiği ortaya çıktı. CNN'in yayınladığı görüntülerde
Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerindeki 17 mahallede PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Nükleer Düzenleme Kurulu ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Ahmet TaÅŸgetiren- Karar
Ömer Lekesiz-Yeni Şafak
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
CHP'nin Vezirhan Belde Belediye Başkan Adayı Ercan Öztürk, ikameti beldede olmadığı için kendisine oy veremeyecek.
ABD ile gerilim yaşayan Rusya, RS-28 Sarmat kıtalararası füzenin geliştirilme çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Venezuela'daki krize siyasi çözüm bulma konusundaki destek tekliflerinin güvenilirliğinin sarsılmaması için hiçbir grubun yanında
Kadıköy'de PKK ve HDP'ye desteğiyle bilinen Şerdil Dara Odabaşı'nı aday gösteren CHP, yüzde 72 oy aldığı ilçede seçime katılamayabilir. Zira CHP Parti Meclisi'nde tartışmalı iki oyla