 
															 
														Haber takibi bahanesiyle Almanya'dan Diyarbakır'a gelen ve çıkan olaylarda parmağı olduğu iddia edilen 5 Alman gazeteci gözaltına alındı.
 
															 
														Din görevlileri cezaevlerindeki gençlerle de bir araya gelecek.
 
															 
														İngiltere Savunma Bakanlığı, 12 askerden oluşan "özel bir ekibin" Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüne karşı savaşan Kürt peşmergeleri eğittiğini açıkladı.
 
															 
														Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan son yaşanan olaylarda kitap yakılmasını sert bir dille eleştirdi.
 
															 
														ABD, IŞİD’e karşı Türkiye ile işbirliğini güçlendirmek için Ankara’ya askeri heyet gönderecek. Ancak uzmanlar görüşmelerden bir ortak plan çıkacağı konusunda şüpheli.
 
															 
														Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i telefonla arayarak IŞİD konusunda görüştü.
 
															 
														Şapka Kanunu ve beraberinde getirdiği bir takım uygulamalar belki de cumhuriyet tarihinin en çok tartışılan inkılâpları arasında yer almaktadır. Çünkü kanunun toplumda kabul görmediği
 
															 
														Almanya'nın kuzeybatısındaki Bielefeld yakınlarındaki Bad Salzuflen şehrinde bir cami kundaklanırken, içerde oturanlar itfaiye tarafından kurtarıldı.
 
															 
														Kanser, erken teşhis konulması ve günümüz modern tedavilerinin kullanılması durumunda tedavi edilebilir bir hastalık. Ancak tedavide başarı için cerrahi, tıbbi onkoloji, radyasyon onkoloji
 
															 
														Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
 
															 
														Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, bor madenlerinin kesinlikle özelleştirilmeyeceğini söyledi.
 
															 
														Almanya'da Kobani ile dayanışma protesto gösterileri son hızıyla devam ediyor. Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin başkenti Düsseldorf'ta bir araya gelen binlerce protestocu IŞİD katliamın�
 
															 
														IŞİD güçlerinin Kobani'deki YPG karargahını ele geçirdikleri ve ABD öncülüğündeki hava saldırılarına karşın neredeyse tamamen kuşattıkları belirtiliyor.
 
															 
														Hollanda'nın IŞİD'le mücadele için Irak'a gönderdiği F-16 uçaklarının bağlı olduğu Volkel Hava Üssü'nde askeri personele yönelik cihat propagandası yapıldığı ortaya çıktı.
 
															 
														Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce son günlerde meydana gelen Kobani provokasyonuyla ilgili olarak konuştu.