Konya'da beden eğitimine katılan öğrencilerle ilgili paylaşımı tepki çeken felsefe öğretmeni Ercan Harmancı açığa alındı.
Prof. Dr. Burhanettin Can, Düşünce Mektebine verdiği özel röportajında çok önemli bilgilere yer verdi. ABD ile Adnan Menderes dönemiyle kavgaya başladığımızı ve bu kavgaya karışan t
Şeker-İş Genel Başkanı Gök, "Kurumun kapatılması, pancar üreticisi ve işçisini üzerken, milli ve manevi değerlerimizi yok sayan, Türkiye'den kazandığı fahiş paraları yurt dışına
Bir araştırma firması, bunu henüz bir takıntı haline getirmemiş kişilerin, günde kaç kez cep telefonuna dokunduğunu ortaya koydu.
Silahlı bir saldırgan Moskova'nın güneydoğusundaki bir şekerleme fabrikasından etrafa ateş açtı. Fabrika içerisinde rehinelerin olduğunu aktaran kolluk kuvvetleri, en az bir kişinin öld�
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yüzde 73’ü tamamlanan 3. havalimanı bittiğinde Atatürk Havalimanı’nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirterek “Herhangi b
Adana'da 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde gözaltına alınıp serbest kalan örgütün 'Hava
Suudi Arabistan'da yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 200 üst düzey yetkiliden 23'ünün serbest bırakıldığı ifade edildi.
Sudan'ın Türkiye'ye yönelik teklif ettiği 15 TL'lik ete yönelik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bir değerlendirme geldi.
Cumhurbaşkanı adayı hukukçu Halid Ali, 2018 seçimleri için "olağanüstü halin kaldırılması ve devlet organlarının tarafsız olması" talebinin de bulunduğu 10 maddelik garanti istedi.
İsrail meclisi Knesset Koruma Biriminin, İsrail cezaevindeki Filistinli tutukluların ailelerine "ırkçı" saldırıda bulunan Likud Partisi Milletvekili Oren Hazan'a takviye koruma sağlanması ka
2014 yılında yaptığı sokak çağrısıyla 50 kişinin ölümüne sebep olan HDP, bugün iç savaş söylemlerini ileri sürerek hükümeti eleştiriyor.
Hizb-ut Tahrir davalarında, bu zamana kadar imzası olan 50 hakim ve savcının terör örgütü üyeliğinden tutuklandığı, 6 kişinin de yurtdışına kaçtığı bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca ilahiyat fakültesi mezunlarının din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak atanabilmesinin önünde herhangi bir engel kalmadığı bildirildi.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.