Batman’ın Hilal Mahallesi’nde hücre evine düzenlenen operasyonda teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
Mısır ve Suudi Arabistan'ın Katar'a karşı uygulanan ablukaya devam edeceği bildirildi.
'Gri Kategori'de yer alan sözde Erzurum Eyaleti Doğu Gücü sorumlusu Zinar Amed kod adlı Ali Akbaş etkisiz hale getirildi.
Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, mahalle grubu sorumlusu olduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir imam tutuklandı.
Japonya'nın ABD'den 100 tane daha F-35 hayalet uçağı satın alınacağı öğrenildi.
Almanya'da adını daha çok duymaya başladığımız neo-Nazi görüşlü Hannibal'ın Gölge Ordusu isimli terör oluşumunun içinde çok sayıda emekli ve muvazzaf askerlerin olduğu iddia edildi
İran'ın kuzeydoğusundaki Gülistan eyaletindeki Rızaabad şehrinin Sünni imamlarından Abdulğaffar Cemalzehi, bugün sabah namazı sonrası evine dönerken uğradığı suikast sonucu hayatını
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, hacamat yaptırdı. Göz tansiyonu için hacamat yaptırdığını kaydeden Dilipak, o anlara ilişkin olarak fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
2017'nin Şubat ayında yaşanan bir gerginlik sonrası gözaltına alınan öğrencilerin kimliklerini sosyal medya hesabından yayınlayan Takvim gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel hapis cezas
Yıllardır televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde tonton nine ya da pamuk teyze olarak izlemeye alıştığımız Uğur Kıvılcım yaşamını yitirdi.
Arjantin, Yemen'de Suudi yetkililerin yaptığı işkencelerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın rolüne ilişkin İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün sunduğu dosyayı incelemeye aldı. Dos
AK Parti'nin 20 il belediye başkan adayı bugün açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı iller arasında Ankara ve İzmir de var.
İsrail ordusu, ABD'den iki yeni F-35 model savaş uçağının teslim alındığını duyurdu.
Tunuslular, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sonra ilk kez yurt dışı turuna çıkan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ülkelerine gerçekleştireceği z
Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.