Danimarka'da yılın ilk 7 ayında 575 kişide tespit edilen ve 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan domuz çiftlikleri kaynaklı MRSA virüsünün daha da yayılacağı bildirildi.
IŞİD’in Suriye ve Irak’taki hedeflerine ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından 22 hava saldırısı daha düzenlendi.
İsveç'te Araplara ait olduğu belirtilen bir cami kundaklandı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Libya'da çalışan ve güvenlik nedeniyle tahliyeleri kararlaştırılan 396 Türk işçi daha yurda döndü.
Hazar denizine kıyısı olan ülkelerin devlet başkanları yarın Hazar kıyısındaki Rus kenti Astrahan'da bir araya gelecek. Ülkeler, askeri ve jeopolitik çıkarları, Hazar'da bulunan zengin p
Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceyle Ardahan'da ölçüldü
İngiliz polisi "terörle mücadele" kapsamında gerçekleştirdiği tutuklamalara devam ediyor. Bugün iki kişi daha tutuklandı
Yıllardır baskıcı politikaları ile Doğu Türkistan halkını ezen Çin, yeni bir katliam daha yaptı. 21 Eylül'de Doğu Türkistan'da meydana gelen kanlı olaylarda toplam 50 kişinin öldüğ�
İstanbul'da, Nijerya uyruklu bir iş adamı 'yüksek ateş' ve 'kusma' belirtisi üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanede 'ebola virüsü' şüphesi üzerine alarma geçirildi.
Fransa'da ırkçılar bir caminin önüne domuz leşi bıraktı. Aynı caminin kapısına daha öncede gamalı haç ve SS sembolleri çizilmişti.
ABD ordusu, Irak ve Suriye'de terör örgütü IŞİD hedeflerine yönelik bombardıman ve uzaktan kumandalı uçaklarla 3 yeni hava saldırısı daha düzenledi.
BM, AB ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 13 ülke, Libya'ya herhangi bir dış müdahaleyi reddederken, "Libya'da derhal ve kapsamlı bir ateşkes ve siyasi diyalog" çağrısında bulundu.
İngiliz Times gazetesi'nde, ABD Başkanı'nın IŞİD'e karşı Suriye'de uzun soluklu bir kara operasyonuna girişeceğini ileri sürüldü. Gazeteye konuşan Amerikalı Senatör King, 'Irak'a 2 bin
Amerikan gizli servisi, Suriye'de şimdiye dek tanınmayan bir radikal örgütün daha güçlendiği uyarısında bulundu. Örgütün adı ise Horasan.
Savaş uçaklarının düzenlediği operasyonlarda, 30 IŞİD örgütü militanının öldürüldüğü bildirildi.