Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hadrianaupolis antik kentindeki kazı çalışmaları sırasında, Anadolu'nun en eski kiliselerinden biri olduğu değerlendirilen, 1500 yıllık bir yapı bulundu.
Suriye'nin Halep kentinde Beşşar Esed rejimi tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucu 10 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.
DHKP/C mensubu Mehmet Doğan'ın Türkiye'ye iadesi edilmesi talebinin Atina Temyiz Mahkemesi tarafından reddedilmesinin büyük hayal kırıklığı yarattığı bildirildi.
Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nı takip eden AA kıdemli muhabiri Sarp Özer, yakınında bir noktaya teröristlerce düzenlenen roket ve havan saldırısında elind
Ankara Valiliği'nden, Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı'nda meydana gelen patlamada, bomba düzeneği kullanıldığı yönünde bulgular elde edildiği açıklandı.
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Türkiye ile Menbiç konusunu konuştuklarını, ancak detaylarını kamuoyuna açıklamanın uygun olmayacağını söyledi.
THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013 yılında Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının da firari sanığı Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmız�
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PYD/PKK'dan arındırılan Darmık Dağı'na komandolarca Türk bayrağı dikildi. TSK, öldürülen terörist sayısının 823'e yükseldiğini duyurdu.
Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis’in davetlisi olarak Pazar akşamı Roma’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için İtalya’nın başkentinde tam anlamıyla kırmı
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon yapılan ve aralarında vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul'un da olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı Furkan Vakfı so
Zeytin Dalı Harekâtı ile iyice köşeye sıkışan teröristler, Türkiye'nin kararlı tutumu sebebiyle ABD ve Rusya'dan beklediklerini alamadı. Bunun sonucunda YPG'li teröristler, Fransa'dan yar
Yunanistan, Türkiye'nin DHKP-C üyesi Mehmet Doğan'ın iade talebi hakkında ret kararı verdi.
Adnan Oktar'ın dini içerikli olduğunu iddia ettiği programları için Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK'e vatandaşlardan tarafından çok sayıda şikayet yağıyor.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın operasyonuyla terör örgütü DEAŞ'ın 'medya sorumlusu' olduğu belirtilen Suriye uyruklu Abdulbasit Abdulaziz Hammud (22) yakalandı. Terör örgütünün
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Amerikalı bürokratlar tarafından güvenilir bir müttefik olduğu söylenen YPG'nin, Türkiye'nin meşru adımlarına karşı sivilleri canlı kalk