Yemen'deki Husi Ensarullah Hareketi üyelerinin, başkent Sana'daki Ulusal Güvenlik Karargahı'na baskın düzenleyerek, bina içindeki bazı tutukluları serbest bıraktığı bildirildi.
Mısır'da darbe karşıtı 99 kişi hakkında, 1 ile 25'er yıl arasında değişen hapis cezaları verildiği bildirildi.
Birleşmiş Milletler, Ukrayna'daki çatışmalarda ölenlerin sayısının 3 bin 245'e ulaştığını bildirdi
Kazakistan'da eğitim uçuşu yapan SU-27 tipi savaş uçağının Almatı'nın Koksusky bölgesinde düştüğü bildirildi. Uçağın iki pilotu henüz bulunamadı.
Uzlaşı görüşmelerinin bu hafta gerçekleştirileceğini bildiren El-Berdevil: "Ateşkes Müzakereleri Kurban Bayramı'ndan Sonra Yapılacak"
ABD'nin Suriye'deki IŞİD hedeflerini bombalamaya başladığı bildirildi.
ABD'nin Massachusetts eyaletinde düzenlenen yıllık askeri tatbikata katılan üç Afganistanlı askerin kayıplara karıştığı bildiriliyor.
Filistinli grupların bugün Kahire'de bir araya geleceklerini bildiren Mısır: "Dolaylı Ateşkes Görüşmeleri Salı Günü Yeniden Başlayacak"
Kerry, klor gazına ilişkin raporun, rejimin suçluluğunu gösterdiğini bildirdi.
Yemen'de yaşanan krizi bitirmek için BM temsilcisi ve ülkedeki diğer siyasi grupların da katılımıyla Ensarullah Hareketi (Husiler) ve yönetim arasında anlaşmaya varıldığı bildirildi
Irak'ta 400 subay ve asker, IŞİD kuşatması altında kaldığı bildirildi.
Savaş uçaklarının düzenlediği operasyonlarda, 30 IŞİD örgütü militanının öldürüldüğü bildirildi.
İsrail'e ait bir insansız hava aracının (İHA) teknik arıza nedeniyle Lübnan sınırında düştüğü bildirildi.
Azerbaycan İslam Partisi lideri Mevsum Samedov'un cezaevinde kötü şartlara sahip bir koğuşa nakledildiği bildirildi
Hollanda medyası, Türkiye'den döndükleri sırada Brüksel'deki Zaventem Havaalanı'nda 'cihatçı gruplara üye oldukları gerekçesiyle' gözaltına alınan Türkiye kökenli biri kadın 3 Hollan