Alman Federal Ordusunun NATO'ya ait 'mızrak ucu' adı verilen ve Avrupa'nın doğusunda görev yapacak özel birlikleri eğiteceği bildirildi.
Libya askerleri tarafından alıkonulan 9 Türk vatandaşının bugün erken saatlerde serbest bırakıldıkları bildirildi
Suriye Muhalefet ve Devrimci Güçler Koalisyonu (SMDK), rejiminin kuzeydeki Haseke kırsalında Rasul Ayn’a yakın Leylan köyünde bir ilkokulu bombaladığını ve 20 çocuğun hayatını kaybetti
Irak'ta terör örgütü IŞİD militanlarının Enbar- Salahaddin karayolunda araçları durdurarak 40 kişiyi kaçırdığı bildirildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, G-20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Obama ile görüştü. Görüşmede Suriye ve Irak meselesinin ele alındığı bildirildi.
Mısır'ın Kuzey Sina bölgesinde düzenlenen saldırılarda 3'ü asker, 2'si polis 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Rize-Güneyce karayolundaki tünel inşaatındaki göçük sonucu yaralanan 1 işçinin hayatını kaybettiği, yaralı diğer 3 işçinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
NATO, Rus birliklerinin bu hafta tank, top ve hava desteğiyle Ukrayna'ya girdiğini bildirdi. Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu Enformasyon Analiz Merkezi Sözcüsü Andrey Lisenko da düzenl
Yemen'in Beyda kentinde "Ensaru’ş-Şeria" örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda, Husi militanı 9 kişinin öldüğü bildirildi.
Almanya'da bir kütüphanede bulunan el yazması Kur'an-ı Kerim sayfalarının şimdiye kadar tahmin edilenden daha eski olduğu bildirildi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde üç gün önce sokak ortasında alnından vurularak öldürülen Abdullah Budak’ın infazını PKK üstlendi. Ögrütün Cizre sokaklarında dağıttığı bildiride b
Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner, Soma'daki maden faciasıyla ilgili fezlekenin kabul edildiğini, olayla ilgili iddianamenin hazırlanarak mahkemeye sunulduğunu bildirdi.
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, park halindeki bir araç içerisinde yeni doğmuş bir bebek ölü olarak bulundu. Bebeğin çocuk yaşta anne olan kıza ait olduğu tespit edildi.
ŞİŞLİ'de lüks bir otomobildekilerden bahşiş isteyen iki adam, isteği yerine gelmeyince elindeki taşla aracın camını kırmaya çalıştı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da içeren "torba yasa"nın ilk sonuçlarını açıkladı. 7 Kasım itibarıyla toplam 1 milyon 665 bin kişinin ba�