70 yıl önce Şubat 1944'te yarım milyon kadar Çeçen ve İnguş, Sovyetler Birliği'nin uzak bölgelerine sürgüne gönderilmişti. 13 yıl sonra geri dönmelerine izin verildiğinde bu insanlar�
Batı Şeria'nin Nablus kentinde, Yahudi yerleşimcilerin Hazreti Yusuf’un kabri olarak kabul edilen türbede ibadet yapması üzerine Filistinliler ile İsrail askerleri arasında çatışma çıkt�
Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilâtı resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada, Kahire’deki Rabia Meydanı’na karşı düzenlenen saldırıya sessiz kalan Batı'nın Kiev'deki
Mısır’da darbe ile görevinden uzaklaştırılan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, devrim sırasında hapishaneden kaçma suçlamasıyla Kahire Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı dava 24 Ş
Savunma Bakanlığı, Libya'ya ait askeri nakliye uçağının başkent Tunus'un güneyindeki Nabil kenti yakınlarına düştüğünü duyurdu. Uçaktaki 11 kişilik mürettebattan kurtulan yok.
İran, Rusya ile petrol anlaşması üzerine pazarlıklar yürütüldüğünü açıkladı. Tahran'a petrol ambargosu uygulayan Batılı ülkeler endişeli.
Muammer Kaddafi'nin 42 yıllık iktidarına son veren 17 Şubat devriminin 3'üncü yıldönümü, siyasi kriz ve istikrarsızlık ortamında kutlandı.
Mısır'da darbeyle devrilen eski Cumhurbaşkanı ve 35 kişi aleyhinde açılan 'casusluk' davasının ilk duruşmasından davanın 26 Şubat'a ertelenmesi kararı çıktı.
Başbakan'ın Başdanışmanı Akdoğan, Kabataş'ta Gezi Parkı eylemcilerinin saldırısına uğradığını iddia eden Zehra Develioğlu'yla ilgili görüntülerin 'gerçeği değiştirmeyeceğini'
Batı Şeria’da İsrail yerleşim birimlerini ve İsrail’in inşa ettiği 'Utanç Duvarı'nı protesto eden Filistinli göstericilere İsrail askerleri müdahale etti.
Rakamlar Batı Yaka'daki insan hakları ihlallerinin boyutunu ortaya koyduğu gibi, 2014'ün ilk ayı olan Ocak'ta bu konuda ihlallerin had safhaya ulaştığını da gösteriyor.
Münih Güvenlik Konferansı'na Ukrayna, Suriye, İran ve casusluk skandalı gölgesindeki transatlantik ilişkiler damgasını vurdu. Konferans, Rusya ile Batı arasında çekişmeye sahne oldu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "TÜRKSAT 4-A uydusu 15 Şubat'ta fırlatılacak" dedi.
BM soruşturması, Myanmar’ın batısında geçen hafta Budist bir çete tarafından saldırıya uğrayan köyde 40’tan fazla Müslümanın öldürüldüğünü ortaya koydu.
MEB, şubat atamasında hangi alanda kaç öğretmen alınacağına ilişkin kılavuzu yayımladı