Türk Hava Kuvvetleri'nin Ege'de Yunan uçaklarıyla uzun süredir yaşadığı müzmin sürtüşmeler Akdeniz'e kadar inerken, son yıllarda Suriye ve Rusya ile Suriye sınırına, yine Rusya ile Kar
Türk mallarını boykota karşı Araplardan destek geldi
Rusya’nın gümrük kapılarında beklettiği TIR'larımızın Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan’a ulaşması için Azerbaycan kapılarını açtı.
MİT Tırlarının durdurulması ile ilgili soruşturmanın generallere uzanmasının ardından 2 general için tutuklama talebi geldi.
Almanya'nın IŞİD ile mücadelede kullanılması amacıyla göndereceği keşif uçaklarının İncirlik veya Amman'da konuşlandırılması planlanıyor.
ABD'nin, Türk askerinin Suriye sınırında yabancı savaşçıların geçtiği alanı kordon altına almasını talep ettiği iddia edildi.
Sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürmemizin ardından, Ukraynalı vekiller Türkiye'ye yıldızlı kutlama yaptı.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib'in Eriha ilçesinde pazar yerine saldırması sonucunda 40 sivilin öldüğü açıklandı.
ABD'nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilci Yardımcısı Kate Byrnes, Rusya ve ayrılıkçıların Ukrayna'da provokasyonlara, Kırım'da da işgale son vermesini iste
Türkiye ve Avrupa Birliği arasında bugün düzenlenen zirve öncesinde, Türkiye’nin yol haritasındaki gerekli koşulları sağlaması halinde, AB’nin Ekim 2016’ya kadar Türkiye’ye yönelik v
Yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık'ta başlıyor
İstanbul'da 100 bin emlakçı olduğu ancak bunların 90 bininin kaçak olduğu bildirildi
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memurları için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.
Mülteci akınıyla baş edebilmek için Türkiye’nin yardımına ağır bir biçimde ihtiyaç duyan AB, Başbakan Davutoğlu’nu bugün Brüksel’de yapılacak zirve toplantısına davet etti. Türk
Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından bu ülkeye giden Türk vatandaşları geri gönderilmeye devam ediyor.