İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu arasındaki samimi diyalog izleyenleri güldürdü
AK Parti Kocaeli Kurucu İl Başkanı, üç dönem milletvekilliği ve iki dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini yürüten Nihat Ergün, AK Parti'den istifa etti.
Palu’da doğdu. Doğu Anadolu’da yaşayan aşiretlerden Zaza kökenli olup Nakşibendî tarikatının Hâlidiyye koluna mensup Palulu Şeyh Ali Sebtî’nin torunudur.
“Ağrı Dağı tepelerinde kovuklara iltica eden 1.500 kadar şaki kalmıştır. Tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı Dağı daimi olarak infilak ve ateş i
Halihazırda ABD’nin Suriye’de bulunmak için gösterdiği en önemli gerekçe olan DAEŞ tehdidi Trump’ın tabiriyle % 100 seviyesinde bertaraf edilmiş durumda olduğuna göre aslında ABD’n
Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Ercan, katıldığı bir seminerde İstanbul'da beklenen deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında 'muhafazakarların sekülerleştiğini' iddia etti ve "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam;
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Post gazetesine, 'Dünya, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusu için hazırladığı planı desteklemeli' başlıklı bir makale kaleme aldı.
Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi adına Mısır Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Türkiye'nin Suriye'de gerçekleştireceği askeri operasyon eleştirildi.
Tarihte sessiz sinema döneminden sesli sinemaya geçişin kilometre taşı olarak gösterilen “The Jazz Singer (Caz Şarkıcısı)” adlı filmin ilk gösteriminden bu yana 92 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusuna yönelik kararlılığında bir değişiklik olmadığı mesajını verdi.
Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Yiğit Bulut’un kendisi hakkındaki sözlerine cevap verdi.
Irak ve Suriye'ye operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen iznin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de kabul edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Zeljko Komsic, konseyin Boşnak üyesi Sefik Dzaferovic ve Sırp üyesi Milo
Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti'den istifa etti.