TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın programına konuk olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yerli yolcu uçağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulund
İzin alıp, IŞİD'in içine girebilen ilk gazeteci olan Jürgen Todenhöfer, örgütün insanlık tarihinin en büyük katliamına hazırlandığını ileri sürdü.
Soma'da 301 madencinin öldüğü faciayla ilgili başlayan davada savunma yapan tutuklu sanıklardan emniyet teknikeri ile teknik müdür de faciada yaşamını yitiren başmühendis Mehmet Efe’nin
İHH tarafından başlatılan “Onları Sevindirmek Çocuk Oyuncağı” kampanyası kapsamında temin edilen oyuncaklar, Suriye’nin kuzeyindeki kamplarda kalan çocuklara dağıtılıyor.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Yemen'de tüm taraflarca 'derhal ateşkes' ilan edilerek siyasi diyalog ortamına dönülmesi çağrısında bulundu.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, katıldığı bir TV programında Avrupa Parlamentosu'nun (1915 olaylarına ilişkin karar tasarısını kabul etmesi hakkında, "Bu kararı Daimi Temsilc
Halep’i boşaltan rejim güçleri devlet dairelerinin tamamını tahliye etti. Müzelerdeki tarihi eserler Lazkiye ve Tartus’a götürülüyor. Sınırdaki ağır silahlar ve yüksek rütbeli subayl
CHP'nin seçim reklamında başörtülülere ikinci sınıf vatandaş muamelesini değerlendiren gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş, CHP’ye hatırlatmada bulundu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında çiftçi ve üreticilere ödenmek üzere 1 milyar 230 milyon lira ödeneğin serbest bırakılmasını onayladı.
Dersim katliamında, iddiaya göre yakılarak öldürülen 10'u çocuk 21 köylünün gömüldüğü toplu mezar bugün açılıyor. Bu katliama ilişkin atılacak ilk adım...
Mısır, Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın, Müslüman Kardeşler (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 13 İhvan yöneticisinin idamına ve 37 kişinin müebbet hapsine karş
AYM, ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında tutuklanan polislerin bireysel başvurularını kabul edilemez buldu.
İstanbul merkezli 20 ilde, "paralel yapıya" yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, 29 polis hakkında, gözaltı kararı alındı.
Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) Kazakistan'da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan'da ibadete açılacak. Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi yerleş
Hükümet, sağlık skandallarına bir yenisini daha ekledi. 2012 yılı ocak ayından itibaren özel sağlık sigortası, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamına alındı.