Milli Eğitim Bakanlığı, engelli öğretmen alımı yapacağını duyurdu. Peki, MEB kaç tane engelli öğretmen alacak? Engelli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Atamalar hakkında detay
Dünyanın önde gelen tasarımcıları İstanbul'da yapılacak Üçüncü Havalimanı için kule tasarım yarışmasına katıldı
Uçak krizi sonrası Rusya'nın sebze-meyve alımını durdurması iç piyasada fiyatları yüzde 30'a yakın düşürdü. Beklenti düşüşün yüzde 50'ye ulaşması.
Rus medyasının Rusya Savunma Bakanlığına dayandırdığı bir haberde başkan Putin'in Türkiye-Ermenistan sınırına geniş hacimli askeri birliklerin sevk edilmesi için talimat verdiği bild
BOTAŞ ve Katar Petrol Şirketi arasında sıvılaştırılmış doğalgaz alımına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği, Rusya'nın ekonomik yaptırım kararlarına karşı 'Türkiye'ye ve Türk ürünlerine destek' çağrısında bulundu.
HSYK kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırılan Çorum Savcısı Fikret Seçen'in, 24 Kasım'da Atatürk Havalimanı'ndan Hollanda'ya gittiği öğrenildi.
Uçak krizi sonrasında gündeme gelen yaptırımlarla ilgili Rusya ilk adımı attı. Tarım ürünleri, sebze ve meyve alımlarına yasak getirildi.
Avrupa Birliği'nin (AB), Brüksel'de dün yapılan zirvede, Türkiye'ye Suriyeli sığınmacılar için 3 milyar Euro yardım yapmayı ve birliğe katılımı için müzakereleri canlandırmayı kara
İsrail Başbakanı Netanyahu, Avrupa Birliği'nin "Filistin-İsrail barış sürecindeki rolünü askıya alma" talimatı verdi.
Rusya’nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi'nden Vladimir Jirinovski, Türkiye'ye karşı misilleme önerilerinde kantarın topuzunu iyice kaçırdı.
Rusya, Türkiye'den satın aldığı beyaz et alımını 1 Aralık itibari ile durdurduğunu açıkladı.
Rusya ile Esed rejiminin bombardımanı altında ölüm kalım mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri kaybettikleri tüm toprakları geri aldı.
Türkiye’deki yaklaşık 900 bin öğretmen öğretmenler gününü sorunlarla kutluyor. En büyük sorunlar geçim sıkıntısı ve mobbing. Sendikaların verilerine göre öğretmenlerin yüzde 86'
Nişantaşı kimlik bunalımına girdi. Geçtiğimiz yıllar yılbaşı kutlamaları için Kraliçe'nin askerlerini kullanıp İngiltere'ye selam duran semt, son dönemde terör örgütü PKK ve HDP d