Dışişleri Bakanlığı, 'Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na düzenlenen füze saldırısını kınıyoruz.' açıklamasında bulundu.
Adana Valiliğine yapılan saldırıyla ilgili, PKK'nın sözde Akdeniz metropol sorumlusunun da içinde olduğu 3 sanık 1100'er yıl hapse çarptırıldı.
İki ülkenin F-35 programından 'çalışmanın ABD'ye çok fazla bilgi erişimi imkanı vermesi' sebebiyle ayrılmak istediği belirtildi.
Avrupa Birliği (AB), İngiltere'nin anlaşmasız ayrılık durumunda da birlik bütçesine yönelik mali yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiğini açıkladı.
''ekümeniklik'' sözcüğü iki anlamda kullanılmaktadır. Birincisi, genel olarak Ortodoks, Protestan ve Katolik kiliselerin tek bir kilise haline gelmesidir. Bunu sağlamak için çalışmalar ve
Binali Yıldırım’a, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den tepki geldi.
2016 yılında Vodafone Park çevresinde, 39'u polis 46 kişinin şehit edildiği bombalı saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri Hakkari'de yakalandı.
İlhami Işık; nam- ı diğer Balıkçı… Kamuoyu onu uzun yıllardır devletle PKK arasında yaşanan görüşmelerden tanıyor. Taraflar arasında arabuluculuk yapmış, görüşmelere ilişkin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım kararsız seçmenlere seslendi ve "Kararsızlık iyi bir şey değil, kararınızı verin" dedi. Yıldırım, "Beni Binali Yıldırı
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada, eski İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Valisi Muammer Güler tanık olarak ifade verdi. Güler, Dink'in Sabiha
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın S-400'lerle ilgili olarak 6 Haziran'da yazdığı mektupla ilgili açıklama yaptı. Akar, "Üslubun müttefiklik ruhun
Suudi Arabistan, Asir bölgesinde bulunan Uluslararası Abha Havalimanı'na Yemen'deki Husiler tarafından saldırı düzenlendiğini ve farklı uyruklardan 26 kişinin yaralandığını duyurdu.
Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, "Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ekrem İmamoğlu aslında bir koalisyon." ifadelerini kullandı.
Çağımızın bir çeşit fantezisi, bir çeşit lüksü de tarihi eserlerin korunmasıyla ilgili. Bu heves Batılı için tıpkı yoga yapmak, Afrika masklarını evlerine asmak, evde maymun besleme
Meclis'te CHP'nin tepki göstermesi üzerine Binali Yıldırım daha sonra Bartholomeos'un isim günü kutlaması için "ekümenik" sıfatını kullanmadığı bir mesaj paylaştı