ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Kobani'deki IŞİD hedeflerini bombaladı
Suriye sınırında çok gizli kimyasal saldırı alarmı verildi, Genelkurmay ise kimyasal silah tehdidine karşı güvenlik önlemlerini artırdı.
Muhsin Kızılkaya, Abdullah Öcalan ile görüşmek başvuru yapacaklarını açıklarken Mehmet Öcalan'la ilgili olarak ilginç bir iddiada bulundu.
İstanbul Sultanbeyli'de IŞİD'i protesto gösterilerinde başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Serdar Aslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Saddam Hüseyin'in İran'la savaştığı dönemden kalan kimyasal silah depolarının büyük bir kısmının IŞİD'in hüküm sürdüğü bölgede kaldığı iddia edildi. İddiaya göre, IŞİD'in
18 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'de TYB İstanbul Şubesinin Sultanahmet'teki medresesinde açılışı gerçekleşecek olan "Şiir Günleri" şairleri ve şiir severleri bir araya getirecek. Şiir
Kaçak yollarla Yunanistan'ın Midilli adasına kaçmak isteyen 35 Afganistanlı kaçak göçmeni Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sahil güvenlik ekiplerince denizin ortasında yakalandı.
HDP heyeti bu hafta sonu Kandil'e giderek PKK ile görüşecek. Heyet daha sonra da İmralı'ya giderek Öcalan ile bir araya gelecek
Isparta'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin satış fiyatlarında litrede ortalama 10 kuruş indirim yaptı.
Paralel yapının hakim ve savcılara yönelik yaptığı hukuksuz uygulamalarla güven kaybına neden olduğu yargıda yeni sayfa açılıyor. HSYK'nın yeni üyesi Mehmet Yılmaz, "Adliyelere ölü
Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırıda Şii milletvekili Hafaci ve 18 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
PKK'nın saldırılarına TSK anında cevap verdi. Bölgeye özel harekat timleri gönderildi. Malatya’dan kalkan jetler de PKK'yı vurdu.
Hükümet inceledi 'Alman modeli'nde karar kıldı. Polis ve jandarmanın yetkisi artırılıyor. Eşkıyalar yakıp-yıkamadan gözaltına alınacak.
Kudüs'te İsrail polisi ile Filistinli gençler arasında çıkan çatışmalarda, 15 kişi gözaltına alındı, 10 Filistinli göz yaşartıcı gazdan etkilendi.