İran Lideri Hamaney'in Hac ve Ziyaret İşleri Temsilcisi Asker, "Bizim için koşullar uygun oluncaya kadar hac ziyaretinde bulunmayacağız. Sorunlar çözülmeli" açıklamasında bulundu
İETT bugün medyada yer alan özelleştirme iddialarının doğru olmadığını açıkladı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı amacıyla keşif yaptıkları iddiasıyla L.A. ile yeğenleri F.A. ve C.A. tutuklanırken, bu kişilerin ihbar üzerine yakalandığı ortaya çıktı.
El Bab'ta şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Osman Açıkgöz için tutulan 'Şehit nöbetinin fotoğrafı paylaşıldı.
Yerli imkân ve kabiliyetlerle üretilen tüfeklerin teslimatı ve Uzun Menzilli Atış Poligonu Test Merkezi açılışı, bugün Kırıkkale MKE Silah Fabrikasında gerçekleştirilecek.
Milli Savunma Bakanı Işık, sivillerin de Fırat Kalkanı’na dahil olacağını açıkladı: “Şimdi biz Bab’a kadar gittik, 2 bin kilometrekarelik alanı DEAŞ’tan temizledik, (oradakilere) ‘a
MİT, Reina saldırısını gerçekleştirdiği açıklanan Abdulgadir Masharipov’la ilgili hazırladığı kapsamlı raporu emniyet ile paylaştı.
Irak Başbakanı İbadi, "Türkiye Irak'tan çekilmezse, ilişkilerimiz ilerlemeyecek" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişiklik teklifi'nin maddeleri için 'Hiçbir endişem yok. Yıldırım 338 oy için, Allah bin bereket versin, her şey yolunda. dedi.
Alabama'da bir bankaya soygun amacıyla giren silahlı şahıs, banka çalışanlarını rehin aldı.
Gaziantep'te devriye görevini yapan polis aracına ateş açan 3 teröristten 1'i yaralı olarak yakalandı.
AK Parti, Celal Kılıçdaroğlu'nun partiye üyelik talebinin etik olmadığını ve kabul edilmeyeceğini açıkladı.
Darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan darbeci askerler, bugün bir kez daha hakim karşısına çıkarıldı.
Terör örgütü FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 110 iş adamı hakkında tutuklama istemiyle dava açıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.