Partisinden ihraç edildiği açıklanan MHP'nin eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, itiraz başvurusunun kabul edildiğini ve kararın mahkeme tarafından iptal edildiğini söyledi.
Afganistan Devlet Başkanı Gani, Almanya'dan geri gönderilecek mültecileri kabul edeceklerini bildirdi. Birkaç gün önce ise Afgan iltica bakanı, bu mültecileri hiçbir şekilde geri almayacakl
Afganistan, Almanya'nın geri göndereceği mültecileri kabul etmek zorunda olmadığını açıkladı.
Paraguay Cumhuriyeti’nde parlamentonun üst kanadını oluşturan Senato, 1915 Ermeni olaylarını soykırım olarak kabul etti.
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.
ABD tarafından Suriye sorunun ele alınacağı Viyana toplantısında davet edilen İran, toplantıya katılacağını bildirdi
Adana'da bir kişi kredi borcuna karşılık 2 yıldan beri emekli maaşına el koyan ve borcu yapılandırmayı kabul etmeyen banka şubesini yakmak istedi.
İndirilmiş din Allah Resulü indirildi ve orada bitmiştir. Ondan sonrası ise içtihat dediğimiz alana tekabül eder ki bu reddedilen uydurma ile birebir ilgili bir durumdur.
Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair, Irak işgalindeki “hatalardan” dolayı özür diledi ancak Saddam Hüseyin’i devirdikleri için pişman olmadığını söyledi. Blair, işgâlin IŞİD’in
Rus basını, Suriye lideri Esed’in yakın zamanda görevi bırakacağını duyuracağı bir açıklama yapmayı kabul ettiğini öne sürdü.
UNESCO, Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün Müslümanlara ait olduğunu kabul etti. İlk taslak önerisindeki Yahudilerin ağlama duvarı olarak kullandığı Batı duvarının da Müslümanlara ait old
İsrail ve Filistin'de toplam en az 52 kişinin öldüğü şiddet olaylarına bıçaklı saldırılar ve bıçaklı saldırı iddiasıyla düzenlenen 'infaz' vakaları damgasını vurdu. Bir yerleşi
Reuters, Türkiye 6 ay sonra iktidarı bırakmak şartıyla Suriye'de Esed'lı bir geçiş sürecinin kabulüne hazır olduğu iddiasında bulundu.
Daha önce KKTC'deki Türklerin yaklaşık 180 bininin muhtemel yeni bir devlete vatandaş olarak alınamayacağını belirten Rum kesimi, bu kararından vazgeçti. Taraflar arasında varılan uzlaşm
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa'nın, ‘Mescid-i Aksa'ya uluslararası gözlemcilerin gönderilmesi’ yönündeki önerisini kabul etmeyeceklerini söyledi.