"Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında firari şüpheliler Fetullah Gülen ve Emre Uslu, eski emniyet müdürü Yurt Atayün ve muvazzaf subayların bulunduğu 122 kişi hakkındaki iddia
Afganistan'da Molla Ömer sonrası liderlik krizi yaşayan Taliban'da çatlak büyüyor. Zabul'da yeni lider Molla Mansur'a bağlı Taliban üyeleriyle Mansur'u tanımayan grubun üyeleri çatıştı.
Boydak Holding'in sahibi Mustafa Boydak tarafından yapılan açıklamada, "Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir" denildi
Rus haber ajansının servis ettiği ÖSO'nun Abu Dabi'de Rusya ile görüşeceği haber, ÖSO içinde faaliyet gösteren 49 grup tarafından yalanlandı
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
Adana İl Seçim Kurulu, CHP'nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yaklaşık 18 bin geçersiz oyun yeniden sayılması istemini kabul etti.
"PKK terör örgütü değildir" diyen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için 7,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
İsrail'de, taş atan Filistinlilere en az 3 yıl hapis cezası verilmesini öngören tasarı 17'ye karşı 57 oyla kabul etti
“Sizinle aramızdaki şu ortak ilkeye gelin: Allah’tan başkasına kulluk etmeyeceğiz, O’ndan başka hiçbir şeye ilahlık yakıştırmayacağız, Allah’ın yanı sıra başka birilerini rabler
Partisinden ihraç edildiği açıklanan MHP'nin eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, itiraz başvurusunun kabul edildiğini ve kararın mahkeme tarafından iptal edildiğini söyledi.
Afganistan Devlet Başkanı Gani, Almanya'dan geri gönderilecek mültecileri kabul edeceklerini bildirdi. Birkaç gün önce ise Afgan iltica bakanı, bu mültecileri hiçbir şekilde geri almayacakl
Afganistan, Almanya'nın geri göndereceği mültecileri kabul etmek zorunda olmadığını açıkladı.
Paraguay Cumhuriyeti’nde parlamentonun üst kanadını oluşturan Senato, 1915 Ermeni olaylarını soykırım olarak kabul etti.
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.