İETT'nin web sitesi ve toplu taşıma araçlarındaki ekranalrın yazılımı hack'lendi
Yemen’de HDG ve Cumhurbaşkanı Hadi’ye bağlı ulusal ordu ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 40 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı
Obama, 88 yıl aradan sonra Küba'ya giden ilk ABD başkanı oldu, Küba lideri onu havalimanında akrşılamadı
Bosna Savaşı sırasında soykırım ve savaş suçu dahil 11 farklı suçtan Lahey'de yargılanan Radovan Karaciç için karar günü yaklaşırken, eski Sırp liderini ismi Sırp Cumhuriyeti'ndeki
Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçın önce seyircisiz oynatılmasının planlandığını ancak yen
Dışişleri Balkanlığı, Mısır'ın El Ariş kentinde düzenlenen saldırıyı kınadığını açıkladı.
IŞİD üyesi oldukları ve sansasyonel eylem planladıkları iddia edilen 3 ismin yakalanması için tüm il emniyet müdürlükleri harekete geçti.
Suriye'de ' Selahaddin Tugayları' adlı Kürt muhalif grup, YPG'nin ve askeri uzantısı PYD'nin rejimi korumak için Kürtleri ölüme sürüklemesine izin vermeyeceklerini duyurdu.
Uşak'ta 21 Mart Pazartesi günü düzenlenmesi planlanan nevruz kutlamaları, Valilik tarafından iptal edildi.
Dışişleri Balkanlığı, Mısır’ın El Ariş kentinde düzenlenen terör saldırısını kınadığını açıkladı.
Hakkari'de jandarma ekiplerinin yol kontrolü sırasında 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' suçundan aranan bir PKK'lı yakalandı.
Sinan Oğan'ın vatandaşlarla fotoğraf çektirmesi Sinan Oğan'ın konuşması Eski MHP Milletvekili Oğan: "Ülkücüler artık iktidar olmak istiyor.
Türkiye ile AB arasında mülteciler konusunda varılan anlaşmayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB, bu zamana kadar sözünde durmadı, biliyorum, yine durmayacak." dedi.
Şanlıurfa'da aralarında 10 yıldır kan davası bulunan iki aile, 'Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var' diyerek barıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatlarını kaybeden İsrailli Museviler nedeniyle Türkiye Musevi cemaatinin temsilcilerine taziyelerini ilet