İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif: - 'Tutuklu değişimi teklifini masaya koyuyorum. Ben hazırım ve yetkim de var'- 'Petrolümüzün satışında Hürmüz Boğazı'nı güvenli bir geçiş yolu
Milli Savunma Bakanlığından, Bakan Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldiği, toplantıda TSK'nın komuta kademesinin de yer al
Savunma ve havacılık alanında ortaya konulan yerli ileri kompozit çözümleriyle hem platformlar hafifliyor hem de yurt dışı kaynaklı ürünlerin yerini yerli çözümler alıyor.
ABD öncülüğündeki koalisyon kuvvetleri, IŞİD'e karşı düzenlenen operasyonda ‘yanlışlıkla’ Irak polis güçlerini vurdu. 1 polis hayatını kaybetti, 2 polis yaralandı.
Son derece ayrıştırıcı sağ bir söylemle yürüttüğü seçim kampanyası sonucunda ortaya çıkan tablo, Netanyahu'nun istediği gibi bir koalisyon kurmasına imkan verebilir. Ancak süreç i�
AK Partili Mustafa Yeneroğlu, Çubuk'ta saldırıya uğrayan CHP'li Levent Gök'ü makamında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'a, 'B Takımı' olarak adlandırdığı 'savaş çığırtkanı ve komplocu grubun planları' hakkında uyarıda bulundu.
TSK, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Zap, Avaşin-Basyan, Gara ve Kandil'e yaptığı hava harekatlarıyla teröristlerin silah mevzisi ve barınaklarını vurdu.
YSK, MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Maltepe İlçe Belediye Başkanlığı seçimi hakkında yaptığı olağanüstü itirazda ara karar verdi.
31 Mart yerel seçimlerinin 'şaibeli' olduğunu ileri süren AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, 'Elimizde şaibeli bir seçim var. Bu şaibeli seçim sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Baş
1915 Ermeni tehcirini 'soykırım' olarak tanıyan Fransa'da resmi tören düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sri Lanka Cumhurbaşkanı Maithripala Sirisena'yı telefonla arayarak, terör saldırılarında hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.
Dışişleri Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ermeniler tarafından 1915 olaylarının yıl dönümü olarak kabul edilen 24 Nisan'a ilişkin yaptığı açıklamalara sert cevap verdi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), MHP'nin İstanbul geneli ve Maltepe seçim sonuçlarına ilişkin olağanüstü itirazlarıyla ilgili ara kararını verdi.
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde hayvan otlatan çobanlar tarafından bir yetişkin ve 3 yavru leopar görüldü.