Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için "Millete zulmedene oy vermeyin de kime verirseniz verin" dedi.
İç savaştan kaçıp Türkiye’ye gelen ancak kamplarda yaşamak istemeyen on binlerce Suriyeli ev kiralıyor. Ancak Suriyeliler için ev kiralamak kolay değil. Ya yüksek kiralarla ya da kendileri
İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'de üç gün sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin favorisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yazdı.
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğündeki 'Gazze'ye seyirci kalmayın' kampanyasında birçok televizyon ve radyo 3 saat ortak canlı yayın yaptı, yaklaşık 12 milyon lira yardım toplandı.
İsrail ile Hamas arasındaki ateşkesin dolmasına saatler kala kalıcı ateşkes için Kahire'de görüşmeler sürüyor. İsrail ateşkesin koşulsuz olarak 72 saat daha uzatılabileceğini açıkl
Rusya ve Avrupa Birliği arasındaki restleşme sertleşiyor. Moskova, Avrupa ülkelerinin yeni ekonomik yaptırımlarına karşı Avrupa ürünlerine ithalat yasağı getirdi.
Almanya’da yapılan bir kamuoyu araştırması, vatandaşların yarısından fazlasının İslam’ı Almanya’nın bir parçası olarak görmediğini ortaya koydu.
IŞİD, Kuzey Irak'ta Yezidi nüfusun çoğunlukta yaşadığı bölgeleri de ele geçirdi. IŞİD'ın şiddetinden kaçan on binlerce Yezidi aç ve susuz dağlarda saklanıyor.
Kuzey Irak'ta Kürtlerle IŞİD militanları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Iraklı Kürtlere PKK ve PYD de destek veriyor.
Avrupa Komisyonu başkanlığını devralmaya hazırlanan Jean-Claude Juncker, Atina'nın reform çabalarını övdü ancak tasarrufa devam edilmesi gerektiğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kerkük İl Meclis Başkanı Hasan Turan ile görüştü, Şii ve Sünni tüm Türkmenlere Irak'taki çatışmalar sürerken birlik olması çağrısı yaptı.
Soma'daki maden faciasından kurtulan ve İzmir'deki Galatasaray-Atletico maçına gelen işçiler, bu tip organizasyonların devam etmesini istiyor.
İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde perşembe günü kuvvetli yağış, fırtına ve hortum bekleniyor. Akdeniz’in batısı da günü yağışlı geçirecek.
Münih'te devam eden NSU davasında istihbarat kurumlarına ağır bir suçlama daha geldi. 135. duruşmada tanık olarak dinlenen iki polis, aynı silahla işlenen cinayetlerin soruşturulmasının e
Irak Ordusu ve Kürt güçleri Musul'u IŞİD'den almak için saldırı başlatırken, IŞİD da Mahmur'un kapısına dayandı. 11 bin kişinin yaşadığı Mahmur Kampı da boşaltılıyor.