Nurettin Taşkesen, I. Dünya Savaşı ve Milli Mücadele’ye katılan dedesi Ahmet Onbaşı’nın hikayesini ‘Esaret 1916’ adlı romanında anlattı: “Beraber savaşırken, onu gazi yapan top merm
El Bab'da Rusya savaş uçağının kazaen vurduğu binanın enkazından yaralı olarak çıkarılan uzman çavuş tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Toplantıda 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine Suudi Arabistan aleyhine dava açma imkanı veren yasa ve İran'ın Arap ülkelerinin içişlerine müdahalesi gündemdeydi.
Rum Temsilciler Meclisi, Ocak 1950 Plesibiti’nin (Kıbrıs’ın Yunanistan’a ilhakı) tüm Rum okullarında kutlanması yönünde bir karar aldı. Karara ilişkin açıklama yapan KKTC Cumhurbaşkan
İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, Suriye’de ihtiyaç duyulması hâlinde İran’ın hava sahasının Rusya’ya ait savaş uçaklarına açılabileceğini söyledi.
Suriye'de, terör örgütü PYD/PKK ile Beşşar Esed rejimi, Fırat Kalkanı Harekatı'nın Bab'dan sonra örgütün kontrol ettiği bölgelere yönelmesini önlemek için pazarlıklar yapıyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Referandum sürecinde gerilimi artıracak sözlerden kaçınmak lazım. Telafisi güç olaylara neden olabilir." dedi
Yılbaşı gecesi 39 kişinin öldüğü terör saldırısını gerçekleştirilen DAEŞ üyesi terörist Abdulkadir Masharipov çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. Reina
Kazakistan Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada başkent Astana’da 15-16 Şubat’ta gerçekleştirilecek Suriye görüşmelerine Şam heyeti (Esed rejimi), Suriye’deki silahlı muha
Türk askerleri ve Suriyeli muhaliflerin bugün kasaba merkezine girdiği El Bab'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında El Bab'da bulunan Türk askerine yönelik saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı
Mardin’in tarihi çarşında bakırcılık mesleğini yarım asırdır sürdüren Hasan Özcan, fabrikasyon ürünlerin piyasa sürülmesinin ardından artık iş yapamaz hale geldiklerini söyledi.
Terör örgütü DEAŞ kontrolündeki El Bab ilçesinden bir son dakika haberi geldi. AFP, Türk askerleri ve Suriyeli muhaliflerin kasaba merkezine girdiğini iddia etti.
ABD'de Kamu Entegrasyon Merkezi'nin yayımladığı makale, FETÖ'nün 2006-2015 yıllarında 151 vekili ücretsiz olarak Türkiye gezisine götürdüğünü ortaya koydu.
Türkiye ile Rusya arasında kriz yaşandığında Rusya`da ticaret yapan Türkler arabuluculukta etkin rol aldı. Rus tarafı ticari ilişkileri daha da ileri taşımak istiyor.