Yemen'de gerçekleştirilen hava saldırısında Nebil Dahab ve Şevki El Bedeni yaşamını yitirdi.
Ermenek'te kömür ocağında mahsur kalan oğlu için "Yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" diyerek olayın simgesi haline gelen Ayşe nine, evinin penceresinden hiç ayrılmıyor.
Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli 47 polis hakkında usulsüz dinleme iddiasıyla soruşturma açıldı.
IŞİD'den gelen son dakika haber bu kez örgütün birbirine düştüğü yönünde oldu, çaldıklarını paylaşamayan IŞİD'de kriz çıktı.
İsrail askerlerinin 1967'den bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnediği ortaya çıktı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündemde yer alan 'parti kapatma' tartışması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt’in ortak bir askeri güç kurmaya hazırlandığı bildirildi.
Afganistan'da 60 yıldır görülmeyen sivri dişli misk geyiği, ülkenin kuzeydoğusunda yeniden tespit edildi.
Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
ABD'deki ara seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Kongre'nin iki kanadında da çoğunluğu elde etti.
Suriye Ulusal Uzlaşı Bakanı Ali Haydar, ABD ve Türkiye ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyip dilemediğiyle ilgili, “Ofisinden yapılan açıklama buna işaret ediyordu" dedi
Hamas, BM'nin Gazze'ye inşaat malzemeleri girişi ile ilgili uygulamasının İsrail'in şartlarına uygun olduğu için eleştirdiklerini açıkladı
Yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre, kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000 lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para ceza
İsrail saldırılarında hasar gören Gazze'deki okullarda eğitim, kış mevsiminin yaklaşmasıyla drama dönüştü