AK Parti'de listelerin son şekli Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst kurul tarafından veriliyor. AKP'de üç dönem kuralı nedeniyle listelere girmeyeceği kesinleşen 68 isim bulun
Mısır’ın başkenti Kahire’deki en önemli köprülerden birinde meydana gelen bombalı saldırıda 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, TSK’ya yönelik eleştirilerini bir kitapta topladı. Pekin’e göre, eğer TSK bazı olayları önleyebilseydi, en azından sadece
Diyarbakır Surp Ermeni Kilisesinde bu yıl 3ncüsü kutlanan Paskalya Bayramında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ayini yöneten Papaza, kutsanmak isteyen Müslüman bir kadın talepte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salı günü yapacağı Tahran ziyareti öncesi, İranlı 65 milletvekili Ruhani'ye mektup yazarak Erdoğan'ın özür dilemesi için baskı yapmasını istedi
İsmet İnönü’nün Cumhurbaşkanı olduğu dönemde üç beş kuruşa ‘peşkeş’ çekilerek meyhaneye çevrilen cami ve mescitlerin durumu yürek burkmaya devam ediyor. Beyoğlu’ndaki Kâtip Mus
Ajans Kafkas'ta yer alan habere göre; Rusya’nın Kırım’ı ilhak etmesinin üzerinden henüz bir yıl geçmişken Kırım Tatar televizyonu (ATR) kapatıldı.
Hamas, Suriye'nin başkenti Şam'da, Filistinli mültecilerin kaldığı Yermuk Kampı'nda yaşayan insanların kurtarılması için, Arap Birliği ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlara acil harekete
2009 yılından bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı'nca üzerinde çalışılan Kürtçe meal projesi kamuoyuna sunuluyor.
Terör devleti İsrail'in askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlediği baskınlarda, 9 Filistinli gözaltına alındı, 1 Filistinli yaralandı.
CHP'de ön seçimden önce işi şansa bırakmak istemeyen il başkanları yaptıkları ankette Sarıgül, Sevigen ve Erdoğdu'nun ilk üçte çıktığını görünce müdahale etmiş.
Kamuoyunda ''Selam Tevhid'' olarak bilinen ''Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü' adlı soruşturmada 34 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı alındı.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlediği baskınlarda, arandıkları gerekçesiyle 9 Filistinli gözaltına alındı, 1 Filistinli yaralandı.
Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, "Konutta 'lüks aldatmacasına' kanmayın" uyarı yaptı.