Hükümet beyannamesi krizi son gün aşıldı. Temam Selam başkanlığındaki yeni hükümet parlamentodan güvenoyu aldı.
Kosova Savaşı’nda sistematik tecavüze uğrayan yaklaşık 20 bin kadına 15 sene sonra sağlık, ev ve iş yardımı yapılacak.
Al Jazeera, Almanya'nın Hamburg kentinde polisle göstericiler arasında yoğun çatışmalara neden olan Rote Flora'yı ziyaret etti. Aktivist liderlerden Blechschmidt, olayların nedenini ve Rote F
Mersin'de trenin, işçileri taşıyan servis aracına çarpması sonucu 9 kişi öldü.
Avustralya Başbakanı Tony Abbott, Hint Okyanusu'nun güneyinde kayıp Malezya uçağına ait olma ihtimali olan iki parça bulunduğunu açıkladı.
Mısır'da anayasa reformu referandumunun 3. yıldönümünde darbe karşıtları birçok kent ve üniversitede protesto gösterileri düzenliyor. Polisle göstericiler arasında çıkan çatışmalar
İsrail Yerel Planlama Komitesi, işgal edilen Batı Şeria topraklarında 184 yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına onay verdi.
TIMETURK yazarı Abdulaziz Tantik AK Parti- Cemaat çekişmesinin iç boyutunu ve dış boyutunu anlattı.
Paralel devlet yapılanmasını 1999'da ilk kez resmi kayıtlara geçiren dönemin Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral: 15 Mart'ta raporu İstihbarat Daire Başkanlığı ile Teftiş Kurulu'na gönd
Kırgızistan'da 18 ay önce Cantoro Satıbaldiyev başkanlığında kurulan üç partili koalisyon dağıldı. Başbakan Satıbaldiyev’in ve kabinesinin istifası bekleniyor.
İsrail Adalet Bakanı ve Başmüzakereci Livni, Filistinli mahkûmları bırakma taahhütlerinin olmadığını, bunun Filistin Yönetimi başkanı Abbas’ın alacağı kararlara bağlı olduğunu s�
Suriyeli Fatıma, 3 yıldır Suriye’de hapiste tutulan kocası ile IŞİD birliklerince kaçırıldığını öğrendiği oğluna kavuşacağı günün hayaliyle yaşıyor.
Yıllardır İsrail'in ablukası altında olan ve Mısır'ın sınır kapısını kapattığı Gazze, 1 milyon 800 bin nüfusuyla dünyanın en büyük açık cezaevi olarak nitelendiriliyor.
Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altındaki Yermuk Mülteci Kampı'nda yaşanan dram Gazze'de protesto edildi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'dan ayrılma kararı alan Kırım'ın 'bağımsız bir devlet olarak' tanınmasına ilişkin belgeyi imzaladı. ABD, eski Ukrayna Devlet Başkanı Yanukoviç ile