PKK yandaşları, Avusturya'nın başkenti Viyana'da PKK ve YPG bayrakları ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu stant açtı. Daha önce de Belçika’nın ba�
Fransa’ın başkenti Paris’te, hükümetin kanunlaştırmak istediği yeni çalışma yasa tasarısını protesto için düzenlenen yürüyüşlerde, iki gazeteci gaz maskesi ve kask taşıdıkları
Fransa istihbaratının patronu Fransa'nın iç savaşın eşiğinde olduğunu ve bunu engellemek için kaynakları bulunmadığını itiraf etti.
Diyarbakır'da belediye bünyesinde çalışan 500 otobüs şoförü, istedikleri zammı alamayınca yolcuları ücretsiz taşımaya başladı.
Myanmar'da ordu destekli Birlik, Dayanışma ve Kalkınma Partisi (USDP), hükümetin Rohingyalar için önerdiği 'Arakanlı Müslüman toplumu' ifadesini kullanmayacağını duyurdu.
İsrail askeri istihbarat şefi Herzl Halevi, ülkesinin en önemli müttefiklerinden ABD’nin başını çektiği uluslararası koalisyonun IŞİD’le mücadelesini desteklemediklerini açıkladı.
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 'Artık ne olursa olsun 10 Temmuz'da Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongrenin yapılacağı anlaşıldı' dedi.
Almanya'nın Viernheim kasabasında silahlı bir kişi, sinema salonunda ateş açtı. Saldırıda yaralananlar oldu. Saldırgan operasyonda vurularak öldürüldü
Fransa'da Charlie Hebdo ve Paris terör saldırıları sonrası tavan yapan Müslüman karşıtı saldırılar 2016'da azalma eğilimi gösterse de İslamofobi ülke genelinde gün geçtikçe daha 'ku
Ankara'nın siyasetçilerin askeri üsse girişine izin verilmeyeceğini açıklamasına rağmen, Berlin yönetimi özellikle Savunma Bakanlığı Müsteşarı Brauksiepe'nin ziyaretinde ısrarcı.
YPG’nin başını çektiği Suriye Demokratik Güçleri, iki haftadan beri kuşatma altında tuttuğu Mumbuc’un kent merkezine girdi.
Hasanbeyli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi, ölen ya da yaralanan olmadı.
Karayılan, belediyelerde düzenleme yapılıp kayyum atanması halinde atanacak kişileri hedef alacaklarını söyledi
Askere koruma kalkanı getiren yasa tasarısının görüşmeleri sırasında Meclis'e gelen Başbakan Yıldırım, CHP, HDP ve MHP'nin Grup Başkanvekilleri ile tokalaştı ve oturumun sonunda da MHP
Filistin Devlet Başkanı Abbas Brüksel'de AP milletvekillerine "Filistin olarak imzalanan tüm anlaşmalara uyduk, tüm taahhütleri yerine getirdik ancak İsrailliler taahhütlerini yerine getirmiy