İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış yerini kar yağışına bıraktı. Aniden bastıran kar nedeniyle yollar ve evlerin çatıları beyaza büründü.
Lübnan askerleri ülkenin en büyük hapishanesi Rumiye'ye sabah saatlerinde bir baskın yaptı. Askerler, haftasonu gerçekleşen bombalı saldırıların azmettiricilerini arıyor
Müslüman mahallesinde salyangoz satılıyor...Fox'unu da al Türkiye'den git Murdoch Efendi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'dan FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch'ın ska
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan eski cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin dışişlerinden sorumlu yardımcısı Halid Kazzaz sağlık nedenlerinden dolayı tahliye edildi.
2013 yılının Haziran ayında kapılarını açan Başbakanlık Osmanlı Arşivi, yaklaşık 95 milyon belgeyi muhafaza ediyor ve her ülkeden araştırmacılara açık...
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grubun Şırnak’ta DEDAŞ’a ait binaya girerek kasada bulunan silahları alarak kaçtığını açıkladı.
Davutoğlu, Twitter aracılığıyla Fransızca paylaştığı tweette, 'Fransız halkıyla teröre karşı dayanışma için Paris'teyim' ifadesini kullandı.
İsrail Başbakanı Netanyahu: "Avrupa'daki tüm Yahudilere, İsrail'in sizin yalnızca kıblenizin yönü olmadığını bilakis eviniz olduğunu söylüyorum" dedi. Ve Paris'de yaşanan saldırılar
Kamboçya'da kullanılmış şırıngaların neden olduğu skandalda HIV bulaşan kişilerin sayısının 212'ye çıktığı bildirildi.
Paris’te Charlie Hebdo dergisine yapılan terör saldırısını araştırmakla görevlendirilen başkomiser intihar etti. 45 yaşındaki Başkomiser Helric Fredou'nun 12 kişinin öldürüldüğü C
Paris’te öğle vakti yaklaştıkça kentin 18’inci bölgesi Barbès’teki Müslümanlar Cuma namazı için camilerin yolunu tutmaya başlıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Meclis Araştırma Komisyonu üyesi milletvekilleri, komisyon kararını görmeden hazırladıkları muhalefet şerhini komisyona sunduklarını açıkladı.
İstanbul'u kana bulayan canlı bombayla ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. Emniyet ve MİT, bombacının El Kaide ve IŞİD bağlantısını araştırıyor.
Almanya'daki Bertelsmann Vakfı'nın araştırmasına göre, ülkede İslam'ı "tehdit" olarak algılayanların oranı, 2012'den bu yana yüzde 5 artarak yüzde 57'ye ulaştı. Araştırmaya katılanl
Diyarbakır Lice'de 2009’da karakoldan atıldığı iddia edilen bombanın patlaması sonucu ölen Ceylan Önkol’un ailesine 28 bin lira tazminat ödenmesi kararlaştırıldı. Mahkeme bununla birli