ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "İranlılar, Ruslar, rejim ve diğer paydaşları, Suriye'de iç savaş sonrası siyasi düzenin nasıl olacağı konusunu tartışmak üzere masaya oturmaya ikn
İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, "(Brexit anlaşması) Eğer bu anlaşma reddedilirse, varacağımız yer başka türden bir Brexit değil, Brexit’in felce uğraması olacak" dedi
Sınır birliklerine takviye olarak gönderilen komando birlikleri ve zırhlı araçlar Hatay'a ulaştı
Almanya Başbakanı Angela Merkel, felakete yol açabilecek milliyetçilik politikalarıyla ve Avrupa’da giderek artan milliyetçi hareketleri eleştirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Adayı, eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı İgor Şevçenko kendisi için eş arama kampanyası başlattığını açıkladı.
HDP'li Hüda Kaya'nın Facebook hesabı hackerlar tarafından hacklendi.
ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, Iridium Uydu İletişim şirketine ait 10 haberleşme uydusunu yörüngeye fırlattı.
Terör örgütü YPG'nin başını çektiği Demokratik Suriye Güçleri, Esed Rejimi ile görüştüklerini ancak bir türlü sonuç alamadıklarını açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan, terörle mücadele açıklamasında, bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefleri
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton: ABD ile Türkiye arasında ordular arası iletişim haftaya devam edecek. Türkiye ile görüşmelerde iki taraf için de kabul edilebilir sonuçlar elde edil
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin hazırladığı vicdani ret yasa tasarısı, Cumhuriyet Meclisi'ne geldi. Tasarı, tartışmalara yol açtı.
Naim Babüroğlu’na göre Trump’ın Suriye’den çekilme açıklaması ve ekibinin direnci sonrası ABD’nin bölgede kalma kararlılığı da, Türkiye’nin herhangi bir operasyonuna karşı �
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Şubat ayında Polonya'da İran'ın bölgedeki faaliyetlerinin ele alınacağı uluslararası Ortadoğu zirvesi yapılacağını duyurdu.
Samsun'da geçen 6 Aralık'ta, Kızılırmak Deltası Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda 37 yaban ördeğini öldüren kaçak avcılar bulundu. 2 avcıya toplam 22 bin 595 TL ceza kesildi.
Paraguay Devlet Başkanı Mario Abdo Benitez, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu devlet başkanı olarak tanımayacağını söyledi.