Sosyal Medya

Pariste meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı açıklandı

Fransa'dan gelen son dakika haberine göre Fransa'nın başkenti Paris'te patlama meydana geldi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflar patlamanın şiddetini gözler önüne sererken, patlamada 4 kişi hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı açıklandı. Öte yandan patlamanın Rue de Trévise bölgesindeki bir fırındaki gaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilirken, gaz kaçağının sürdüğü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduğu bildirildi.



Fransa'danın baÅŸkenti Paris patlama haberiyle sarsıldı. Åžehrin Rue de Trévise bölgesindeki bir fırının bulunduÄŸu binada kuvvetli bir patlama meydana geldi. Görgü tanıkları patlamanın ardından tüm binanın alev aldığını belirtiyor. Öte yandan alevlerin yakınlardaki sokaklara da sıçradığı görülüyor.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olaya 12'si ağır 36 kiÅŸi yaralandı. Hastaneye kaldırılanlardan durumu ağır olan 4 kiÅŸi, tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. Fransa Ä°çiÅŸleri Bakanı yaptığı açıklamada ölenlerden 2'sinin itfaiye eri olduÄŸunu duyurdu.

PATLAMANIN NEDENÄ° GAZ SIZINTISI

Patlamanın ardından sosyal medyada fotoğraflar paylaşılırken, patlamanın nedeninin gaz sızıntısı olduğu belirtildi.

parıs patlama

Ä°KÄ°NCÄ° PATLAMA UYARISI

Polis, bölgeye gidilmemesi uyarısında bulunurken gaz kaçağının sürdüÄŸü ve bu nedenle ikinci bir patlama riskinin bulunduÄŸu bildirildi.

SARI YELEKLÄ°LER SOKAKLARA ÇIKACAKTI

Öte yandan günlerdir eylemlerini sürdüren 'Sarı Yelekliler'in bugün de Fransa'da sokaklara çıkması bekleniyordu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.