Muhammed Ordusu operasyon odasının Esed'e karşı başlattığı “Senden başka kimsemiz yok Allah’ım” adlı operasyonun bilançosunu açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, 9-10 Temmuz tarihlerinde İstanbul'a gelerek üst düzey yetkililerle görüşmeler yapacak.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kılıçdaroğlu provokasyon ihbarı yapmaktadır. Ülkücülerin kullanılacağını söylemektedir. Elbette halt etmektedir, yalana dolana sarılmaktadır" açıklamas
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, Katar'a yönelik siyasi ve ekonomik ambargo devam edecek. Uygun zamanda ek adımlar atacağız." açıklamasında bulundu.
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto, Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesini başlattığını, Macaristan için güneyden gaz tedarik etme
RuRusya Savunma Bakanlığı, Tu-95MS tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'deki terör örgütü DEAŞ hedeflerini en yeni X-101 tipi kruz füzeleriyle vurduğunu açıkladı.
Motorinin litresine gece yarısından geçerli olmak üzere 11 kuruşluk zam yapıldığı bildirildi.
İstanbul Başsavcılığı, ABD'nin MİT tırları ile ilgili açıklama jet yanıt verdi.
Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Katar'a tanınan ültimatomun sona ermesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, krizin çözümü için diyalog çağrısında bulundu.
Dünyanın en büyük ada ülkesi Endonezya iki yıl içinde başkentini değiştirecek. Mevcut başkent Cakarta finans ve iş merkezi olarak kalacak. Yeni başkentin neresi olacağı ise henüz belli
ABD Büyükelçiliği : (MIR TIR'ları iddianamesi) Savcılıktan bilgi talebi bulunulmamış, iletişime geçilmemiştir
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 17 ilden bu yılın ilk 6 ayında 906 milyon 132 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Güney Kore Yonsei Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Kim, "Türkiye'nin uluslararası mecralarda aktif rol alması gerekiyor. Kore Yarımadası'nda barışın sağlanmasında çok b�
Sığınmacılar tarafından Avrupa Birliği ülkelerine yapılan iltica başvurularının 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7 azaldığı bildirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, düve kesimine yasak getirildiğini ve kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyeceğini açıkladı.