Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, darbe girişiminin ardından Türkiyeyle müzakerelerin çok zor olduğunu söyledi.
15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gecede, Özel Kuvvetler Komutanlığı Komutanı Zekai Aksakallı'ya kurulan komplo ilk kez yayınlandı
Jandarma Genel Komutanlığında öldürülen 16 cuntacı askerden 10unun cesedi ortada kaldı. Belediye, darbecileri kimsesizler mezarlığına defnedecek
Terörist başı Fetullah Güleni Mısırda sahip olduğu kanala çıkaran Muhammed Dahlan, Ortadoğudaki birçok kanlı eylemin arkasındaki isim. Mursiyi deviren Sisi cuntasının finansör�
Gün, saat geçmiyor ki 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin arkasındaki FETÖ ile ilgili dehşet verici bilgiler ortaya çıkmasın.
Darbe girişiminin dış destek aldığına, hatta teşvik gördüğüne şüphe bulunmuyor. Ancak bu desteğin kimler tarafından verildiğinden her durumda emin olmak kolay değil.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'nin sert şekilde yüklendiği ABD, Fethullah Gülen'in iadesi ile ilgili her geçen gün yeni bir açıklama yapmak zorunda kalıyor.
Özel Kuvvetler Komutanlığı, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Halisdemir'in düştüğü yeri camla muhafaza altına aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğanı hedef alan suikast timini geciktiren Pilotun ifadesi, 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli gelişmelerinin yaşandığı anları bütün ayrıntılarıyla ortaya koyd
Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuzdaki darbe girişi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli 1i albay 4 kişi tutukland�
FETÖ darbe girişimi sırasında örgüt mensubu askerlerin sözde darbe bildirisini okumak için Akıncı 4. Ana Jet Üssü'nde Genelkurmay Başkanlığı makam forsu ve Türk bayrağı ile bir kür
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, 'FETÖ'nün darbe girişiminin ardından tutuklanan üyeler Alparslan Altan ile Erdal Tercan'ın meslekten çıkarılmalarına karar verdi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Sudanlılar, Türkiye'ye destek amacıyla yürüyüş düzenledi.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan askerlere operasyon düzenleyen özel harekat timinin amiri, konuştu.
FETÖ'nün finansörlerinden TUSKON Başkanı Rızanur Meral, darbe girişiminden önce kayıplara karışmıştı, hala ortaya çıkmadı.