Oxford Üniversitesi, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara göz yuman Myanmar lideri Aung San Suu Çi’nin portresini asılı olduğu salondan kaldırdı.
İslam dünyası “parlamento”yu ödünç almış olsa da içini boşaltarak onu anlamsızlaştırmış, kurgusunu bozarak onu ruhsuz ve cansız bir yapıya dönüştürmüş, onu sanki varmış gör
TÜBİTAK SAGE’nin geliştirme çalışmalarını sürdürdüğü GÖKTUĞ (Görüş Ötesi) füze ailesi ile Bozdoğan / Merlin uzun menzilli, Gökdoğan / Peregrine Kısa menzilli havadan havaya (u
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, hareketinin Filistin uzlaşısı için gerçek bir ortam oluşturma konusunda çok istekli olduğunu belirtti.
Suriyeli aktivist kadınla gazeteci kızının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili Bursa'da yakalanan şüpheli A.B İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Türkmen, Kürt ve Arap kardeşlerimiz barış içinde yaşasın istiyoruz' dedi.
Gazze'de devam eden elektrik krizi ve arıtma tesislerinin çalışmaması sebebiyle su kaynaklarındaki kirlilik oranının yüzde 98'lere kadar yükseldiği öğrenildi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kore Yarımadası'ndaki gerilimin düşürülmesi çağrısında bulunarak, Kuzey Kore'nin füze denemelerine son vermesinin zorunluluk olduğunu söyledi.
Beyoğlu Hasköy'de bir kafe henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken büyük panik yaşandı.
Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
FET֒nün Deniz Baykal ve MHP’li vekillere yönelik kaset kumpasıyla ilgili iddianameye şüphelilerin ahlaksız görevi kabul etmeye nasıl ikna olduklarını gösteren Fethullah Gülen mesajlar�
Irak Yüksek Mahkemesi, gayrimeşru referandumunun sorumlularına karşı ülkenin birliğini bozma ve ülke güvenliğini tehlike oluşturması suçlamasıyla soruşturma başlattı.
Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk askeri eğitim merkezinin açılışı yapıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, savunma sanayinde çok ciddi gelişmeler sağlandığını ifade ederek, Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak ve savunma sanayinde yetkinliğimizi arttırmak için ilave k
Ömer Çelik, IKBY referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kerkük konusundaki hassasiyetimizi koruyacağız, Türkmenler konusundaki hassasiye