NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, AA muhabirine Türkiye-NATO ilişkileri, Zeytin Dalı Operasyonu, Suriye'deki mevcut durum ve S-400 anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "
Bağdat yönetimi, Erbil ve Süleymaniye havalimanlarına uygulanan yurt dışı uçuş yasağını kaldırdı
ABD ile yürütülecek Menbiç görüşmelerine ilişkin açıklama yapan Dışişleri Bakan Çavuşoğlu, "19 Mart'ta yol haritası belirlenecek. YPG Menbic'ten çekilecek, ABD ve Türk askerleri bir
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 20 Ocak'tan beri devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin kent merkezinin kuşatıldığını duyurdu. "Kritik öneme sahip bölgeler ele geçirildi" denilen
Ürdün, yerli sanayisini korumak amacıyla Türkiye ile imzaladığı serbest ticaret anlaşmasını rafa kaldırdı.
Çetelerin yasal şirketi kurup “Borcunuz var, haciz yapılacak” SMS’iyle 10 bin kişiyi 20 milyon TL dolandırdığı ortaya çıktı.
2019'da yapılacak seçimler için hazırlanan ittifak yasasının en çok merak edilen maddesi ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.
ABD Başkanı Trump, ABD'li çip üreticisi Qualcomm'un Singapur merkezli Broadcom firmasınca satın alınmasını "ulusal güvenlik" gerekçesiyle engelleyerek, teknoloji tarihinin en büyük anlaş
Yunanistan ve Kıbrıs’ın Doğu Akdeniz’de doğalgaz yataklarını arama girişimini Türkiye’nin tatbikatlarla engellemesinin ardından Atina, Kuşadası açıklarında tatbikata hazırlanıyor.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, "Suriye'de insanlık yok oluyor. Gelin insanlığımızı kaybetmeyelim" dedi.
TBMM Genel Kurulu'ndaki müzakereleri dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden seçim ittifakı teklifinin 26 maddesi üzerinde tek tek görüşme yapıldı. 26 madde Meclis'te kab
Milliyet Gazetesi yazarı Cemil Ertem ekonomideki son gelişmeleri köşesine taşıdı.
Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarını etimolojik yönden ele aldı.
Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun Afrin operasyonunda yaşanan son gelişmeleri ve Türkiye'nin nihai hedefini kaleme aldı.
Sabah Gazetesi Yazarı Burhaneddin Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarıyla muhalefetin beklentisini kaleme aldı.