Demirören Grubu'ndan üst düzey bir yetkili, Demirören Grubu'nun Doğan Medya Grubu'nu satın almak için anlaştığını ve konu ile ilgili açıklamanın bu akşam KAP'a yapılacağını söyled
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Daha Yeşil Türkiye programında yaptığı konuşmada Irak yönetimine seslenerek "PKK'yı temizleyin" mesajı verdi.
Suriye'nin İdlib ilinde savaş uçaklarının okul çıkışı öğrencileri hedef alan hava saldırısında 16'sı öğrenci toplam 20 sivil hayatını kaybetti.
HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, avukatlıktan hakimlik ve savcılığa ataması yapılan bin 236 hakim ve savcının çoğunun AK Partili olduğu yönündeki iddialara ilişkin, "Mehmet Yılmaz söz
1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne
Japonya'da yalnız yaşayan yaşlı nüfusta kasti suçlar sonucu hapishaneye girme oranı artış gösterdi.
Myanmar ordusunun saldırılarında ailelerini kaybeden Arakanlı Müslüman kadınlar ve kız çocukları insan tacirleri tarafından fuhşa zorlanıyor.
Teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkleri kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, hadım kelimesi yerine 'kimyasal kastrasyon' kelimesinin kullanılmasının daha doğru olacağını ifade ederek, konu ile ilgili yasa tasarısının Meclis'e g�
Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’de bulunan savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e ki
Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi'nin İmralı Cezaevi'nde yaptığı incelemeler neticesinde Apo'ya uygulanan önlemlerin, dış dünya ile irtibatını kestiğini savundu.
Türkiye'de son dönemin en önemli dolandırıcılık olayının yaşandığı Çiftlik Bank ile ilgili önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Uruguay basını, topladığı paralarla kendi ülkeleri
Afganistan'in başkenti Kabil'de düzenlenen intihar saldırısında en az 26 kişi hayatını kaybetti. 18 kişi de yaralandı.
SGK tebliğinde yapılan değişiklikler ile Altuzan, Xgeva, Mozopil, Opdivo ve Revlimid isimli kanser ilaçları geri ödeme kapsamına alındı.