İletişim bilimciler Ali Saydam ve Ali Atıf Bir, reklamcı Ali Taran’ın CHP için hazırladığı seçim kampanyasını yine Taran’ın hazırladığı Genç Parti’nin kampanyasına benzetti.
Strazburg'ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi genel kurulunda, bir Ermeni vekilin 'soykırım' için saygı duruşu isteğine HDP ve CHP'li iki isim de katıldı.
Lübnan ordusu, Fransa ile Suudi Arabistan arasında imzalanan üç milyar dolarlık silah satışı anlaşması kapsamında ilk kısım silahları teslim aldı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Husilerin Yemen'de darbe girişiminde bulunarak büyük bir suç işlediklerini söyledi.
Türkiye gündemi 7 Haziran seçimlerine yaklaşıldıkça daha da politikleşiyor. Özellikle son iki hafta neredeyse aralıksız bir şekilde partilerin aday tercihleri üzerine gerçekleşen tartı
17 Aralık darbe girişimi sırasında Sarıgül’ün imar yolsuzluğunun Zekeriya Öz tarafından sümenaltı edildiği iddia edildi
Bilirsiniz, mevsimsiz / zamansız yağan yağmurlar vardır; bunlar bitkileri çürüten yağmurlardır. Bir de, dirilten yağmurlar vardır: Dirilten yağmurlar dışımızdan içimize sızarken; dı
Erdoğan'a Başbakan olduğu dönemde suikast girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Ferhat Yıldız, 11 yıl 8 ay hapis cezası aldı
Uluslararası Af Örgütü'nün Almanya şubesi, Berlin'de 'Sırlar ve Yalanlar. Özbekistan'da işkence altında zorla alınan itiraflar' isimli raporunu tanıttı.
17 Aralık darbe girişimi savcısı Celal Kara hakkında 'görevi kötüye kullanma suçundan' iddiananme hazırladı.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden partisinin seçmenlerinden 'barajı geçsin' diye HDP'ye oy vermemesini istedi. Baykal, "Biz Kızılay değiliz, CHP'yiz" dedi.
17 Aralık darbe girişiminden sonra yaptığı beddualar ile büyük tepki çeken Fetullah Gülen'in kendisine ait fgulen.com sitesinde Amerika ile ilgili sarfettiği skandal sözleri gün yüzüne �
Bir yıl öncesine kadar cemaatin en yakın isimlerinden biri olan Hüseyin Gülerce, seçimlere yaklaşırken korkunç iddialarda bulundu.
AK Parti Sözcüsü ve seçim kampanyasını yürüten ekibin başındaki isim Beşir Atalay, Arınç-Gökçek tartışmasına değinerek, Melih Gökçek'in yaptığını yanlış bulduğunu söyledi.
Hükümet, kendi işini kuran girişimci engelli vatandaşlara 36 bin liraya kadar hibe verileceğini duyurdu. Sermayesi olan girişimci işini kurdu ancak sermayesi olmayan engelliler hibe şartları