Yunan adalarına yasa dışı geçiş yapmak isteyen sığınmacıların bulunduğu tekne alabora oldu, 2'si bebek 9 kişi hayatını kaybetti.
Türkiye İran’dan aldığı doğalgazda fiyat konusunda anlaşamayınca girdiği tahkim mahkemesini kazandı.
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi, Sözcü yazarının Devlet Bahçeli hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 15 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.
Adele, şarkılarının, ABD Başkanlık seçiminde aday Donald Trump tarafından kullanılmasına izin vermediğini açıkladı.
Erdoğan, Bülent Arınç'ın "Dolmabahçe Mutabakatı'nı biliyordu" sözlerine, "İddiası dürüst bir hareket değildir" yanıtını verdi.
Size günün ehemmiyetine binaen Ayasofya’nın kiliseden, camiye, camiden müzeye ve inşaallah pek yakın bir zamanda müzeden yeniden camiye dönüştürülme hikâyesini anlatmak istiyorum.
ABD Dışişleri Bakanlığı, PYD’nin geçen hafta İngilizce, İspanyolca ve Fransızca yayınladığı videoda, Avrupalıları Türkiye’ye karşı savaşmaya çağırmasını güçlü bir dille k
Hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar yükselmesi, Cuma günü ise hissedilir derecede azalması bekleniyor. Meteorolojiye göre hafta sonu tüm yurtta yağmur ve kar yağışı etkili olacak
Eski Uruguay devlet başkanı Jose Mujica, Arabic RT'ye verdiği röportajda, bazı Batılı ülke yöneticilerinin halkı dolandırarak orta sınıfı nasıl soyduklarını anlattı.
Seçim çalışmaları boyunca ırkçı söylemleriyle tüm dünyanın tepkisini çeken Trump, ön seçimlere kaybederek başladı. Iowa'da, ABD Başkanlığı aday adaylığı seçimlerini Cumhuriyet
Ali Bayramoğlu, Türkiye'de çatışmasız dönemden çatışmalı döneme geçiş nedenlerini ele aldı....
BM Suriye Özel Temsilcisi Mistura, Suriye iç savaşına çözüm bulma iddiasındaki Cenevre görüşmeleri için masanın ‘resmen’ kurulduğunu açıkladı. Ama önünde bin bir çeşit zorluk va
Şimdi de dönüşümlü açlık grevi kararı verildi HDP'li Çağlar Demirel, Ahmet Yıldırım ve Nihat Akdoğan açlık grevini devraldı.
Şırnak Cizre’de yaralıların bulunduğu iddia edilen evden, Kandil ile yapılan telsiz görüşmelerine ulaşıldı. Telsiz görüşmelerinden örgütün Cizre sorumlusu Mamo ile Rozan kod adlı t