KDP, Türkiye üzerinden Kobani'ye geçecek peşmerge güçlerinin ağır silahlarla donatılacağını, PYD ve diğer grupların bugün Duhok'ta toplanarak birlik üzerinde anlaşmaya varabileceğini
Emeklilere yapılan yakacak yardımı yeniden gündeme geldi. Emekliler, yılda 600 liralık ısınma desteği verilmesini bekliyor.
Irak'ın merkezinde ilerleyişini sürdüren IŞİD, son olarak Diyala'da bulunan Türkmen kasabası Karatepe'ye yönelik saldırılar başlattı. İlçeyi kuşatan örgüt dört bir yandan havan topl
Pentagon Sözcüsü Kirby, Kobani'de hava saldırılarına rağmen IŞİD'in şehri hala ele geçirebileceğini söyledi
İsrail, Kudüs'te metro istasyonunu taşladıkları gerekçesiyle temmuzdan bu yana 100'ü aşkın Filistinli gözaltına aldı
Kobani'de Kürtler'in yaşadığı bölgenin işgale uğramasına hükümetin sessiz kaldığı bahane edilerek olaylar çıkarılmıştı. Hükümetten HDP'ye, TSK'nın Kobani'ye girmesi dahil birço
Şii Husilere karşı açık savaş ilan eden El Kaide'nin aynı zamanda ordu güçlerine karşı da operasyonlarını artırdığı gözleniyor.
Terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasında Halep'e bağlı Kobani'deki (Ayn el Arap) çatışmalar, kentin doğu ve kuzeydoğu kısmında şiddetlendi.
Özgür Suriye Ordusu komutanlarından Albay Malik el-Kurdi, kendilerine yardım etmeyen ABD'nin Kürt gruplara silah vermesine tepki gösterdi.
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Yunusi, "IŞİD ile Obama başkanlığındaki ABD'nin İran için nükleer anlaşmada fırsat olduğunu" söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ombudsmanlık sempozyumunda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, provokatörlere çok sert çıkarak "Gezi'de hayatını kaybeden bir çocuk için senaryolar yazan ve timsah g�
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni güvenlik paketinin içeriğini açıklayan Davutoğlu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları'nın İç
Yasin Börü'nün annesine "oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" şeklinde soru yönelten Cüneyt Özdemir'e sosyal medyada tepki yağmaya devam ediyor.
Katil İsrail'in saldırılarından zarar gören evlerinin tadilatını tamamlayamayan Gazzeliler, bölgede etkisini sürdüren yağışlardan olumsuz etkilendi.
İran destekli Şii Husiler'in kurduğu Ensarullah Hareketi, Yemen'in başkenti Sana'yı ve Amran bölgelerini ele geçirdikten sonra ülkenin güney bölgelerinde ilerlemeye devam ediyor.