Suriye'deki IŞİD mevzilerinin belirlenmesi konusunda İngiltere ile işbirliği yapmaya çalışan Moskova yönetimine İngiliz yetkililerden Rusya ile işbirliği yapmayacakları cevabı geldi
Macaristan sınırında oğluyla birlikte polislerden kaçmaya çalışan Suriyeli bir sığınmacıya çelme takarak düşüren kadın kameraman, düşürdüğü göçmeni dava etmeye hazırlanıyor.
UNESCO, Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün Müslümanlara ait olduğunu kabul etti. İlk taslak önerisindeki Yahudilerin ağlama duvarı olarak kullandığı Batı duvarının da Müslümanlara ait old
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya PKK'lılar bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
ABD'de 2016 Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti içindeki yarışı lider olarak devam ettiren iş adamı Donald Trump, ABD'deki bazı camileri kapatabileceğini söyledi.
İstanbul Valiliği, bugün başlayan yağışların yarın ve cuma günü yer yer şiddetli ve çok şiddetli olacağının tahmin edildiğini belirtti.
Putin'le görüşen Esed Moskova'ya Türkiye üzerinden gidemedi.
Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti’ni telaş sarmış durumda. Bu telaşın nedeni ülkede “Allah’a inanan” sayısının giderek artması. Marksist teorilerin hüküm sür
ÖNDER’in çatısı altında bulunan 400 İmam Hatip mezun derneğinin bir araya geldiği toplantıda konuşan Davutoğlu, İmam Hatiplerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
AA'ya göre, Ankara'daki saldırıyla ilgili yokluğunda tutuklama kararı verilen 9 şüpheliden Y.D.'nin, IŞİD’in "Antep Emiri" olduğu, "Ebu Ali" kod ismi kullandığı belirlendi.
Filistin'deki İslami Hareket'in liderlerinden Kemal Hatip bir konferansa katılmak için Türkiye'ye gelecekti. Ancak İsrail tarafından kendisine yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Yeni Şafak gazetesi tarihi bir çağrıda bulunarak 'Başka Türkiye yok' kampanyası başlattı.
İstanbul'da pazar günü IŞİD'çi suçlamasıyla gözaltına alınan Türkistanlılar serbest bırakıldı. Türkistanlılar Vakfı, bu kişileri IŞİD'çi olarak gösteren haberleri kınayarak, "
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed dün akşam Moskova'ya giderek, Rus lider Vladimir Putin ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda konuşan Putin, görüşmeyle ilgili bilgi verdi.
Geçtiğimiz yıl Kobani'de PYD ile beraber IŞİD'e karşı savaşan Suriyeli muhalif komutan Abdül Cebbar Ageydi'ye göre, ABD, muhaliflere 5 yıldan bu yana yalan söylüyor. ABD yönetiminin kend