AK Parti Sözcüsü Çelik, 'Macron’un, 1915 yılında Osmanlı Devleti'nde yaşanan olaylar hakkındaki asılsız iddiaları esas alan kararını kınıyoruz.' ifadelerini kullandı.
CHP'den ihraç edilen ve Bağımsız Ardahan Milletvekili olarak Meclis'te kalan Öztürk Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında CHP ile HDP arasında ittifak olduğunu söyledi.
Son dakika: Kartal'da 14 daireli 7 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Binanın çökmesinin ardından yaklaşık bir saat sonra biri kadın 2 yar
BAE'de yapılan Katar ve Irak arasındaki karşılaşmayı Katar milli takımı forması giyerek izleyen 26 yaşındaki İngiliz vatandaşı gözaltına alındı.
Ankara- Batman seferi yapan 'Batman Özlem' adındaki bir firmanın muavin ve şoförleri, sabah namazı için otobüsün durmasını isteyen yolcuyu darp etti.
Sosyal Medyanın önemli isimlerinden Said Ercan, Reynman isimli youtuberın son klibi ve şarkı sözlerine sert tepki gösterdi.
Diyanet İşleri Başkanlığının sözleşmeli 9 bin 500 personel alımına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çipras ortak basın a�
Sivas, Kayseri, Nevşehir ve Yozgat için kuvvetli rüzgar ile fırtına uyarısında bulunuldu.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil” dedi. Güler, bu sözleriyle
PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin Şanlıurfa'da Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Narin Gezgör, terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Doğu Perinçek'in genel başkanı olduğu Vatan Partisi'nde Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yaşar Okuyan partisinden istifa ederek CHP'ye katıldı. Kılıçdaroğlu, Okuyan'a gr
Venezuela lideri Nicolas Maduro'ya karşı başlatılan Amerikancı darbe girişimi, askeri müdahaleye doğru gidiyor. Dünya üzerindeki uçuşları takip eden Civmilair sitesi ABD, özel kuvvetleri
Merkezi ABD'de bulunan insan hakları örgütü Freedom House'un raporuna göre dünya genelinde özgürlükler azalırken Türkiye, geçen yıl olduğu gibi özgür olmayan ülkeler listesinde yer al
Venezuela'da kendisini “Geçici Devlet Başkanı” ilan eden Juan Guaido, ABD’nin Venezuela’ya gelerek kendilerini özgürleştirmesini istedi.