Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş gündeme ilişkin konuştu.
Altan Tan, Kobani eylemleriyle ilgili olarak 2 itirafta bulundu: Halkı sokağa bilinçsizce döktük. HÜDA PAR'a ilk saldıran HDP'liler oldu.
Hükümet inceledi 'Alman modeli'nde karar kıldı. Polis ve jandarmanın yetkisi artırılıyor. Eşkıyalar yakıp-yıkamadan gözaltına alınacak.
Kudüs'te İsrail polisi ile Filistinli gençler arasında çıkan çatışmalarda, 15 kişi gözaltına alındı, 10 Filistinli göz yaşartıcı gazdan etkilendi.
Mısır'ın başkenti Kahire'de meydana gelen patlamada 12 kişinin yaralandığı bildirildi.
AB Bakanı Volkan Bozkır, "AB üyeliği her zaman Türkiye için bir stratejik hedef olmuştur ve olmaya da devam etmektedir'' dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki, TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları ile Kobani arasında çok mesafe olduğuna dikkati çekerek, bu iki konunun ayrı meseleler olarak ele alınmas�
Ukrayna'nın Doğu bölgesinde Mariupol kentinde meydana gelen çatışmada 7 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
ABD: Türkiye'deki üssün kullanılması için görüşmeler sürüyor.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Resul-i Ekrem'in kürsüden bir saat insanlara anlatıp, sorularına cevap vermeden konuşması yoktur" dedi.
Eskişehir'de bir hakim, yol kapatan göstericilere verilen para cezasını eylemi ifade özgürlüğü olarak tanımlayarak iptal etti
Öcalan'ın kobani protestoları sırasında Selahattin Demirtaş'a gönderdiği mesajın tamamı bugün HDP grup toplantısında okundu. Öcalan mesajında, "Şehir olaylarının önünü almak için
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande Türkiye’den, Kobani’ye takviye güçlerin gitmesi için sınır kapılarını açmasını ve ilgili tüm ülkelerden IŞİD’e karşı savaşanlara daha fa
Kobani'de IŞİD militanlarıyla çatışan YPG güçleri kentin batısındaki Til Şeir tepesini ele geçirdiklerini duyurdu.
IŞİD’in Kobani’ye saldırısını bahane ederek ‘vandalları’ sokağa davet eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin grup toplantısında konuştu.‘Kobani'dekiler bizim akr