Abant'ta "Bilinçli İnternet Kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı" başlığında düzenlenecek çalıştayda, bilinçli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı ele alınacak.
Mısır gibi rejimleri değişen ülkelerde kullanılan "Fululiberalizm" veya Arapların ifadesiyle "Librofulul" (Fulul Liberaller) kavramının tüm Arap ülkeleri için geçerli olan daha kapsamlı
- İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Sekreteri Kutluay, "Tır ile yapamadıklarını, ellerine, yüzlerine bulaştırdıklarını şu an Kilis ofisimizi hukuksuz bir şekilde, bir kişi üzerinden koca
BM Genel Sekreteri Ban, Erbil'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kevırgosık Kampı'nı ziyaret ederek, ""Kampta gördüklerim can sıkan bir manzara" dedi.
Suriye Hava Kuvvetleri'nin Halep'in el-Bab ilçesine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda 15 kişi öldü
TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "Şehit ailelerine 2013 yılında 29 milyon 791 bin 800 lira faizsiz konut kredisi verildi" dedi.
Almanya'nın Hamburg kentinde polis, "tehlikeli bölge" ilan eden yerlerde kimlik kontrollerine devam ediyor.
- Şube Başkanı Kaptan: "Gönderdiğimiz malzemeler tamamen insani yardımdan oluşmaktadır. Şeffaf olduğumuzu göstermek adına da tırlarımızı kamuoyuna gösteriyoruz"
- Filistin Devlet Başkanı Abbas, "1967'de işgal edilen toprakların tamamını kapsayan ve başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti kabul edilmedikçe, İsrail hükümetiyle barış olmayacak"
İsrail eski Başbakanı Şaron sekiz yıldır komada bulunduğu hastanede öldü; İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "Şaron son savaşını bugün kaybetti" dedi.
Mısır'ın farklı kentlerinde cuma namazı sonrası başlayan "Kanlı Referandumun İptali" adı altında düzenlenen darbe karşıtı cuma gösterilerinde 3 kişi öldü.
Adalet Bakanı Bozdağ, muhalefete "İktidarın, ana muhalefetin, diğer muhalefet partilerimizin biraraya gelip yeni bir HSYK yapısı ve Anayasa değişikliği ile ilgili çalışmayı yapmaya varı
Mısır'da darbe karşıtları, "Kanlı Referandumun İptali" adı altında ülke genelinde gösteriler düzenliyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Bakan Avcı, "İl milli eğitim müdürleri ve bazı bakanlık çalışanlarıyla ilgilii önceden planlanmış yer değiştirme niyetlerimiz vardı" dedi.