STV itiraf etti: Åžefkat Tepe dizisi senaryo deÄŸilmiÅŸ!
Meteorolojiden gelen son hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara, Edirne, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, İzmir, Kütahya dolayları haftayı kar altında geçirecek.
SAYIŞTAY, 301 maden işçisinin öldüğü madeni işleten Soma A.Ş.’nin devlete kömür diye çoğu zaman taş gönderdiğini, devletin de bunları satın aldığını ortaya koydu.
Kobani eylemleri ve Cizre'deki çatışmaların ardından İçişleri Bakanlığı, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki 110 ilçenin emniyet müdürünü değiştiriyor. Yeni müdürlerden provokasyonl
Başta İngiltere olmak üzere birçok batılı ülkenin Afrika ülkelerinin yardım adı altında kaynaklarını talan ettiğini belirten bir rapor yayınlandı.
Orta Doğu'daki okullar için hazırladığı haritada dünyaca ünlü matbaa şirketi İsrail'e haritada yer vermedi....
Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'nun vermiş olduğu röportajı kendine has üslubuyla eleştirdi..
İstanbul Tuzla’da, 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
Başbakan Davutoğlu'nun gayrimüslim azınlık cemaatlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceledi.
Türkiye yeni yılda dev liman yatırımlarında önemli yol almaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük limanlarından olan Çandarlı için üst yapı ihalesine çıkılacak. II. Abdülhamid’in
Almanya'da bin 6 kişi ile yapılan ankete katılanların yüzde 61'i, Almanya'nın ''İslamlaşacağı'' tehdidinin abartıldığını düşünüyor.
Aksaray'da jandarma minibüsü kaza yaptı, 1 astsubay ve 1 er yaralandı. Yaralı astsubay sedyedeki ilk sözü sağlık ekiplerini duygulandırdı...
Oyuncu Barış Atay, 2015 yılının ilk doğan bebeği haberini Twitter hesabından paylaşarak bir mesaj yayınladı. Atay'ın bir anneyle ilgili yazdığı mesaj sosyal medyada büyük gündem oldu
MGK'da alınan tavsiye kararı tekrar Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ne gönderildi. Paralel Devlet Yapılanması bir tehdit unsuru olarak resmen Kırmızı Kitap'ta yerini aldı.