CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, Niğde’nin Ulukışla ilçesinde nüfustan fazla seçmen bulunduğu iddiası üzerine Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.
Düzce'de henüz faaliyete geçmemiş deneme üretimi yapan lastik atıklarından elektrik üreten fabrikanın filtresinin patlaması sonucu çevreye gaz yayıldı. Gazdan etkilenen 3 çocuk hastaneye
Şubat ayında ilaç fiyatlarına yapılması beklenen yaklaşık yüzde 20 zamla beraber, hayati öneme sahip ilaçların piyasada bulunulmadığı önce sürüldü. İddiaya göre, zam beklentisi ne
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Ayşe Böhürler- Yeni Şafak
Mustafa Öztürk- Karar
ABD Donanma Bakanı Richard Spencer, savaş gemilerinin kuzey kesimlerinde çalışma yeteneğini kontrol etmek için bu yaz Arktika’ya gönderileceklerini belirtti.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, 'Rusya’nın silahlı saldırganlığı nedeniyle Ukrayna sanayi potansiyelinin yüzde 25'ini kaybetti' dedi.
Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Suriye'den çekilme takvimiyle ilgili belirsizliğe karşın süreci devam ettiren adımlar attığını yazdı. G
Kanada hükümetinden yapılan açıklamada ülkeye önümüzdeki 3 yılda bir milyon göçmenin kabul edileceği belirtildi.
Kanada ile Çin arasında siyasi krize neden olan Huawei şirketi şimdi de Polonya ile Çin'i karşı karşıya getirdi. Polonya'da bir Huawei yetkilisi casusluk suçlaması ile tutuklandı.
Kocaeli'den yüklenen çok sayıda askeri aracın bulunduğu tren Gaziantep'e ulaştı.
2016 yılında yaşanan darbe girişiminden bu yana Türk vatandaşlarının Almanya'ya iltica başvuruları arttı. Artış 2018'de de devam ederken, yılın son aylarında her iki iltica başvurusun
Çanakkale’nin Çan ilçesinde CHP teşkilatını ziyaret eden Muharrem İnce, “Türkiye aynı esnaf lokantası gibi' dedi.