Şam Yetim Derneği, 3 yılda 150 binden fazla kişinin öldüğü iç savaşta 300 bin çocuğun yetim kaldığını açıkladı. Al Jazeera, derneğin başkanı Muhammed Şindi Ravi ile ülkedeki ye
Lübnan parlamentosu, toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için cumhurbaşkanını ikinci oturumda da seçemedi. Parlamento 7 Mayıs’ta cumhurbaşkanını seçmek için tekrar toplanacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeye çağrıldığı soruşturmada şikâyetçinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu ortaya çıktı.
İngiliz gazetesi The Daily Telegraph, bugün yayınlanan Ruth Sherlock imzalı özel haberinde, Suriye rejiminin siviller üzerinde halen kimyasal silah kullanmaya devam ettiğini iddia ediyor.
ABD güçlerinin çekilmesinden sonra ülkede yapılan ilk genel seçimde 21 milyon seçmen 328 sandalyenin sahiplerini belirleyecek.
Mısır’da idam cezasına çarptırılan Müslüman Kardeşler lideri Muhammed Bedii, “Beni bin kere idam etseler de doğru yoldan dönmeyeceğim” mesajı verdi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, uluslararası toplumun tepkilerine rağmen 3 Haziran’da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri için resmen adaylık başvurusunda bulundu.
Başbakan Erdoğan’ın mesajı acıları inkar etmeden ama acıları yarıştırmak gibi bir yola da başvurmadan, hem Türkler ve Ermeniler hem de Türkiye ve Ermenistan için bir gelecek vizyonu te
Fransa’nın Mantes-laVille kasabasında Belediye Başkanı seçilen Cyriy Nauth, daha önce izin verilen cami inşaatı projesine karşı çıktı.
Filistin Yönetimi Başbakanı Rami Hamdallah, Hamas’la imzalanan ve ortak hükümet kurulmasını öngören anlaşmanın tamamlanması için istifa etmeye hazır olduğunu açıkladı.
8’i Türk 10 kişiyi öldüren ırkçı bir örgüt... Ölü bulunan son gizli tanık… “Alman yakından ateş etmez” denilen devlet raporları…
Avrupa ekonomisi yavaş yavaş iyileşme rotasına girse de borç dağı yeniden yükselmeye başladı. İktisatçılar en büyük riskin özel sektörde olduğu görüşünde.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki Suriyeli mültecilerin sayısının 1 milyona yaklaştığını açıkladı. ABD ve Fransa ise Suriye’de kimyasal saldırı iddialarını incelemeye al
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) çeşitli mali suçlar işledikleri gerekçesiyle 108 kişinin, iki yıl süreyle borsada işlem yapmasını yasakladı. Bazı şirket ve kişilere de ağır para cezala
Lübnan Parlamentosu, 25 Mayıs 2014’te altı yıllık görevi sona erecek olan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın görevini devralacak yeni cumhurbaşkanını ilk turda seçemedi.