Sosyal Medya

YaÅŸam

AKP, adayını 4 bin kişiyle duyuracak

AK Parti Cumhurbaşkanı adayını Salı günü ilan edecek. Açıklamanın yapılacağı ATO Kongre Merkezine yaklaşık 4 bin kişi davet edildi. Toplantıyı, 250 gazeteci izleyecek.



AK Parti, CumhurbaÅŸkanı adayını 1 Temmuz Salı günü, 4 bin kiÅŸinin davetli olduÄŸu bir törenle açıklayacak. Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti'nin CumhurbaÅŸkanı adayının ilan edileceÄŸi, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantı için parti teÅŸkilatında hazırlıklar sürüyor.

21-22-23 ve 24. dönem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, il, ilçe, belde belediye baÅŸkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il baÅŸkanları ve parti kurucularının katılacağı toplantı saat 11.30'da baÅŸlayacak.

Toplantıya katılacağı bildirilen kiÅŸiler için özel kartlar hazırlandı. Davetliler, Parti Genel Merkezi'nden dağıtılacak kartlarla toplantının yapılacağı salona, saat 09.00'dan itibaren giriÅŸ yapabilecek.

Toplantıya kartsız girişlere izin verilmeyecek, davetliler, kendilerine dağıtılan kartlarla salonda aynı renkte olan koltuklara oturabilecek.

Toplantıyı 250 gazeteci izleyecek

Basının da yoÄŸun ilgi göstereceÄŸi belirtilen toplantıyı, farklı basın kuruluÅŸlarından muhabirlerin yanı sıra genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köÅŸe yazarlarının da aralarında bulunduÄŸu yaklaşık 250 basın mensubu takip edecek.

Toplantıda, CumhurbaÅŸkanı adayının açıklanmasının ardından, Genel Merkez binasında GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l BaÅŸkanları Toplantısı yapılacak.

Aday tanıtım toplantısı için güvenlik tedbirlerinin de had safhada olacağı belirtilen açıklamada, BaÅŸbakanlık Koruma ekibinin 180 kiÅŸiyle güvenliÄŸi saÄŸlayacağı kaydedildi. Açıklamada, ayrıca, davetlilere yanlarında güvenliÄŸi tehlikeye sokacak araçlar ile pankart gibi eÅŸyaları getirmemeleri yönünde de uyarıda bulunuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.