Hapsedildikleri yerde pencereden dışarı bakmaları dahi yasaklanan rehinelerin cilt ve ruh sağlıklarında meydana gelen rahatsızlıklar üzerine Başkonsolos Öztürk Yılmaz IŞİD'in kendileri
ABD ordusu, Irak ve Suriye'de terör örgütü IŞİD hedeflerine yönelik bombardıman ve uzaktan kumandalı uçaklarla 3 yeni hava saldırısı daha düzenledi.
İran Atom Enerjisi Kurumu Sözcüsü Behruz Kemalvendi, BM'nin 1974 tarihli kararına rağmen nükleer faaliyetlerini denetime açmayan İsrail'in denetlenmesini istedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin IŞİD'i Suriye'de vurması hakkında "Olumlu bakıyoruz. Ara vermeden devam edilmeli." dedi. Türkiye'nin üzerine düşen adımları atacağını vurgulayan Erdoğa
Gazzeli 17 yaralıyı taşıyan askeri uçak, Türkiye'ye hareket etti.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD’nin başını çektiği IŞİD’e karşı koalisyonun Suriye’ye hava saldırıları gerçekleştirmesine karşı olduklarını açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Türkiye’nin IŞİD karşıtı koalisyonun çok önemli bir parçası olduğunu ve IŞİD’e karşı verilen çabaların ön saflarında yer alacağını söyledi
İngiltere Başbakanı Cameron, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşecek
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nce gerçekleştirilen ve "Elektronik burun" diye nitelendirilen "Tek Kullanımlık Nefes Analiz Sensörü" projesiyle, akci
İsrail'e karşı boykotu savunan "Boykot, Tecrit, Yaptırım" hareketi üyesi İsrailli Verdi, "Uluslararası toplum İsrail'i askeri ve ekonomik olarak desteklemekten vazgeçmeli' dedi.
Danimarka Halk Partisi Yabancılar Sözcüsü Martin Henriksen, Türkiye’nin Danimarka’ya gelen Suriyeli mültecileri de kabul etmesini istedi.
Azerbaycan Ulusal Güvenlik Bakanlığının yaptığı operasyonlarda, IŞİD ve benzeri örgütlere üye oldukları belirtilen 26 kişi yakalandı.
Uluslararası Af Örgütü'nden Irak ve Suriyelilerin oluşturduğu 2 milyondan fazla mülteciye kucak açan Türkiye'ye garip bir eleştiri geldi.
Yemen'in Başkenti Sana'yı kontrol altında tutan Husilerin nasıl bir yönetim sergileyeceği merak ediliyor.
BM, AB ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 13 ülke, Libya'ya herhangi bir dış müdahaleyi reddederken, "Libya'da derhal ve kapsamlı bir ateşkes ve siyasi diyalog" çağrısında bulundu.