Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda karanlık bir dönemi oluşturan ve 95 yıldır sır gibi saklanan İstiklal Mahkemeleri zabıtları, kitaba dönüşüyor. Hukukçu ve tarihçilerden oluşan bi
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Hartum’daki en-Nur Camii’nde verdiği cuma hutbesinde, “Meşru gayelere gayri meşru araçlarla gidilmez. Bugün İslam ümmetinin geri kalması
Bakanların atanmasına ilişkin işlem, Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte yeni bakanların isimleri.
Ünlü yazar Elif Şafak, İsveç'te bir gazetede Erdoğan ve Türkiye'deki basın özgürlüğünü eleştirdi.
Dünyada 350 milyon kişinin depresyonda olduğu göz önüne alınırsa, çevremizde olan birinin depresyonda olma ihtimali oldukça yüksek. Peki etrafımızdaki depresyon hastalarına hangi cümlel
Ankara'da doğurduğu bebeğinin hayatını kaybetmesi sonucu 8 ay çürümesini bekleyen sonra da çöpe atan anne, tutuklandı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye’de klor gazının kullanımını yasaklayan tasarıyı onayladı. Karara uymayan taraflara BM yaptırımı uygulanacak.
Erdoğan'ın açıklamaları ve MB'nin dolaylı faiz artışı ile 2.58 seviyesine inen dolar, ABD'den gelen olumlu istihdam verileriyle 2.6475'i görerek rekor kırdı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde oylanan Suriye'de klor gazı kullanımını kınayan karar tasarısı oy çokluğuyla kabul edildi.
ÖSYM, Yükseköğretime Geçiş Sınavına başvuranlardan, şifrelerini kaybeden veya unutan adayların, "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ücretsiz olarak yeniden edinebileceğini bildirdi.
Bingöl'de çarşaflı olduğu için 'Makul Şüphe'li diye aranan H.V, 'Polisler silahlar ile önümü kesince çok korktum. Bayan olduğumu söylememe rağmen zorla yüzümü açtırıp, sert davran
Türkiye Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Yarın Trakya ve Bursa’da görülecek kar yağışı, çarşamba günü tüm yurdu etkisi altına alacak.
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son günlerde gündeme gelen CHP'nin kapatılacağı ile ilgili yorumlara değinerek, 'Bunları ciddiye almamak gerekir' dedi.
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında Türk topraklarına düşen roket mermisine karşılık verildiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı, bazı gazetelerde yer alan 'Verem artıyor, ama aşısı yok' başlıklı haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.