ABD'nin St.Louis kentine bağlı Ferguson kasabasında 18 yaşındaki siyahi gencin polis kurşunuyla öldürülmesi sonrasında başlayan isyanlar durulmuyor. Ve ABD ordusunun Irak ve Afganistan'da k
ABD’nin Missouri eyaletinde 18 yaşındaki bir siyahî gencin polis kurşunuyla öldürülmesinin ardından başlayan olaylar beşinci gününe girdi.
Katolik dünyasının ruhanî lideri Papa Françesko, 5 günlük Güney Kore ziyaretine başladı.
İranlı profesör Meryem Mirzakhani, matematik dünyasının en prestijli ödüllerinden Fields Madalyası’nı kazanan ilk kadın oldu.
Erdoğan, Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı. Böylece 91 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin önümüzdeki yıllardaki rotası da belirginleşti. Bu, dini ön plana çıkaran bir yönetime karşı o
Hava Kuvvet Komutanlığı bahçesindeki Türk bayrağını indiren şüpheli gözaltına alındı. 34 yaşındaki zanlı Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanıyor.
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğündeki 'Gazze'ye seyirci kalmayın' kampanyasında birçok televizyon ve radyo 3 saat ortak canlı yayın yaptı, yaklaşık 12 milyon lira yardım toplandı.
İsrail'in saldırı düzenlediği Gazze'de bir çocuğun daha dünyası karardı.
Almanya’da yaşayan 33 yaşındaki Mithat Gedik’in 18 Temmuz 2014’te yapılan atıcılık yarışlarında birinci olarak, ‘Atıcılar Kralı’ ünvanını kazandığı, fakat Hıristiyan olmadığ
İsrail'in yapmış olduğu hava saldırısında 2,5 yaşındaki Filistinli çocuk öldü.
İsrail’in Gazze’deki saldırılarını başlattığı günden bu yana Mısır yönetiminin ortaya koyduğu tavır ve Mısır medyasında kullanılan Hamas karşıtı dil dikkat çekiyor.
Batı ve Arap dünyasının tepki vermemesinden cesaret alan İsrail, öldürmeye devam ediyor. Dün aralarında çocukların da olduğu 30 Gazzeli daha can verdi. Fransa ise Paris'te İsrail'i protes
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Irak güvenlik güçleri ve rejim yanlısı silahlı grupların 9 Haziran’dan bu yana altı farklı kentte sekizi 18 yaşından küçük en az 255 Sünni tutukluyu
Elazığ Keban'ın MHP'li eski belediye başkanı Ramazan Çelik’in oğlu 32 yaşındaki Alparslan Çelik, Türkmenler ile birlikte IŞİD'e karşı savaşmak için Irak'a gitti.
Mardin'de, PKK’ya katılmak üzere kırsal alana götürülen 18 yaşından küçük 3 kişinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.