Ermenistan Dışişleri Bakanı Mnatsakanyan, 9 Mayıs Zafer Günü'nde yaptığı paylaşımda, Sovyetler Birliği ordusunda görev yapan Ermeni askerleri anarken yanlışlıkla Nazilerle iş birliğ
AK Parti İstanbul İl binasında Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, 23 Haziran'daki İstanbul seçimlerine ilişkin toplantı yapıldı.
Avustralya’da kahvaltı yapmayan bir stajyer pilotun uçuş sırasında bayıldığı ve 40 dakika boyunca bu halde uçtuğu bildirildi.
Irak’taki Şii Bedir Örgütü lideri Hadi Amiri, “Eğer Amerika Irak’ı bölgesel çekişmeleri çözmek için kullanacak olursa, Irak’ı onlar için ikinci Vietnam yapıp yenilgiye uğrataca
Akdeniz Kruvaziyer Birliği Başkanı Pastor, 'Türk limanlarında altyapı yönünden hiçbir eksik yok. Limanlara çok iyi yatırım yapıldı ve son nesil gemileri ağırlayabilecek kapasiteye sahi
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suriye'de Rusya'nın son bir gün içinde 4, Türkiye'nin ise 7 ateşkes ihlali tespit ettiği belirlendi.
TürkAkım Sözcüsü Esen 'Projenin son aşaması olan ve Kıyıköy’de yapımı devam eden alım terminalinde inşaat çalışmalarının yüzde 70’ten fazlası tamamlandı.' dedi.
İşgal devleti İsrail’in, 2 gün süren ve ateşkes yapmak zorunda kaldığı son Gazze saldırısı, İsrail kamuoyunda tartışılıyor. İsrailli askeri uzman Tal Lev-Ram, ”Hamas’ın roket
Pentagon’dan yapılan açıklamaya göre, Afganistan ordusunu desteklemek için ayrılan fonun bir kısmı, Meksika duvarı için kullanılacak.
Güney Afrika'da yapılan kritik genel seçimlerde, Afrika Ulusal Kongresi (ANC) oyların çoğunluğunu alarak seçimi kazandı.
"Neresinden bakarsanız bakın oy hırsızlığı açık seçik yapılmış. Bu hırsızlık YSK'de görüldü ve iptal edildi."
‘MIT Technology Rewiew’ adlı kaynak 26 Nisan 2019 tarihinde medyaya servis ettiği haberde Çin’in Şiamen Üniversitesi uzmanlarının bor madeninden ‘borofen’ adında bir malzeme gelişti
Türkiyem TV program yapımcısı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.
Seçim bitti. Gazete tirajları yerlerde sürükleniyor. Seçim sonuçları üzerine yapılan tartışmalarda kullanılan dil ve üslub da aynı şekilde basın için “yüz karası” bir durumdu. B
Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, KONSİAD 6. Olağan Genel Kurulu’nun iftarına katılarak Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerine bir konuşma yaptı. Davutoğlu, çok tartış